rustyred napisał(a):(...)Mnie mój Roller wywalił na zjeździe, bo wpadł w wężykowanie, a jak rozciągnąłem i lekko przyhamowałem (żeby się nie wp... w auta przede mną), rozbujał mnie na śmierć. Znaczy, najazdówka do d... Przyczepa miała 15 lat i byłem którymśtam właścicielem. A jak grzmotnąłem w bariery, z podłogi posypały się kilogramy zbutwiałego drewna. W związku z czym zapytuję:
1. Gdzie kupić niezbutwiałą przyczepę za normalną kasę? (...)
Moja przyczepa też nie nówka (1986 rocznik) ale zawieszenie i cały sprzęg na dobrym (a jak na owe czasy najwyższym) poziomie łącznie ze stabilizatorem a ponieważ przebieg miała mały (w większości użytkowana jako stacjonarna) to podczas jazdy zachowywała się rewelacyjnie
Co do zakupu to czekałem na posezonową obniżkę i czałe szczęście, że się nie doczekałem

Kupiłem w maju z ogłoszenia w prasie (stała wysoko w górach w Makowie Podhalańskim - co od razu pozwoliło mi sprawdzić hamulce i zwrotność całego zestawu. A co do cen to śledząc je na Allegro nie widzę spadku posezonowego, ale w ciągu ostatniego miesięca było juz kilka odpowiedniej wielkości (5 m zabudowy) za poniżej 10 tys

. A więc tylko szukać