koszulki, polary, kubki , smycze etc........

Pomysły dotyczące działania Klubu

Postprzez misiek288 środa, 26 kwietnia 2006, 09:01

KiK napisał(a):PS: misiek288 mam nadzieję, że nie gniewasz się za tą naszą polemikę :?:

nie gniewam się bo nie mam na kogo i za co :lol:
a jaki jestem to sami się przekonacie na zlocie, no chyba, że mnie wygonicie z racji tego czym przyjade.
misiek288
Kangooekspert
Kangooekspert

Postprzez branio środa, 26 kwietnia 2006, 11:12

agasti napisał(a):
nie wierzę nie ma takich facetów

Nie znasz brania.
Can go. Kangoo
Zahaczony kłapacz z Junkersem
branio
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez misiek288 środa, 26 kwietnia 2006, 11:47

popieram, Branio to "łebski" gość :!: :!: :!:
misiek288
Kangooekspert
Kangooekspert

Postprzez zuwik środa, 26 kwietnia 2006, 14:51

Kochani, czytając ten temat zastanawiam się, czy faktycznie nie zrobić jakiegoś forum off-topic, gdzie mógłbym przenosić takie rzeczy. Ja wiem, że taka wymiana zdań (taka czyli luźna :) ) jest wskazana, a wręcz konieczna aby klub pozostał taki jaki jest :) Ale kto z ostatnio wypowiodających się klikając "odpowiedz" pamiętał, w jakim temacie pisze?
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez KiK środa, 26 kwietnia 2006, 15:26

zuwik napisał(a):Ja wiem, że taka wymiana zdań (taka czyli luźna :) ) jest wskazana, a wręcz konieczna aby klub pozostał taki jaki jest :) Ale kto z ostatnio wypowiodających się klikając "odpowiedz" pamiętał, w jakim temacie pisze?

To ja się wypowiem zbiorowo :D

* ja
* branio [pewnie też]
* misiek288 [zapewne]
* xyz [w to nie wątpię]
* agasti [zapewne nie ma nic przeciwko]
* jas [ 8) ]

wszystko jest w temacie koszulek i polarów bo tylko w takich rzeczach można czuć się super hiper bomba ;) ;) ;) .... aaaa i co ważniejsze: żadna i żaden nie możę się oprzeć - komu to odpowiedźcie sobie sami ;)

Kuba

PS: Teraz już poważniej w temacie - rozmawiałem właśnie z firmą od której kupujemy koszulki i polary. W dniu jutrzejszym ma być przyjęte nasze zamówienie i zrealizowane wciągu trzech najbliższych pracujących dni. Mam nadzieję zdążyć przed zlotem, wtedy tym którzy przyjadą gadżety wręczę a pozostałym roześlę.
www.pomozlence.pl/aukcja.html
Czarny XX Super Blackbird '01
Granatowy C8 2,2 '03
Czerwony Kangoorek 1,4 `99 ... już ex
KiK
Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje Prezes i jego Pomocnik naszego klubu, NIEEECH ŻYYYJEEE NAM!
Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje Prezes i jego Pomocnik naszego klubu, NIEEECH ŻYYYJEEE NAM!

Postprzez loocky środa, 26 kwietnia 2006, 16:10

zuwik napisał(a):Kochani, czytając ten temat zastanawiam się, czy faktycznie nie zrobić jakiegoś forum off-topic, gdzie mógłbym przenosić takie rzeczy. Ja wiem, że taka wymiana zdań (taka czyli luźna :) ) jest wskazana, a wręcz konieczna aby klub pozostał taki jaki jest :) Ale kto z ostatnio wypowiodających się klikając "odpowiedz" pamiętał, w jakim temacie pisze?

zuwik całkiem nie głupi pomysł.
loocky
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez KiK środa, 26 kwietnia 2006, 16:41

loocky napisał(a):
zuwik napisał(a):Kochani, czytając ten temat zastanawiam się, czy faktycznie nie zrobić jakiegoś forum off-topic, gdzie mógłbym przenosić takie rzeczy. Ja wiem, że taka wymiana zdań (taka czyli luźna :) ) jest wskazana, a wręcz konieczna aby klub pozostał taki jaki jest :) Ale kto z ostatnio wypowiodających się klikając "odpowiedz" pamiętał, w jakim temacie pisze?

zuwik całkiem nie głupi pomysł.

znowu nam się off-topic na temat off-topic rozkręca :lol: :lol: :lol:

Proponuję zmienić tego anglojęzycznego ;)

Kuba
Granatowy C8 2,2 '03
KiK

Postprzez xyz środa, 26 kwietnia 2006, 19:09

Przepraszam... już nie będę... Zróbcie sobie zdjęcia w ubrankach klubowych i potem mi poślijcie. To tyle z mojej strony.
Renault Kangoo -> Stworzony by cieszyć. :D
xyz
KangooróFka
KangooróFka

Postprzez KiK środa, 26 kwietnia 2006, 20:41

xyz napisał(a):Przepraszam... już nie będę... Zróbcie sobie zdjęcia w ubrankach klubowych i potem mi poślijcie. To tyle z mojej strony.

xyz Ty lepiej nie ściemniaj tylko napisz czemu nie chcesz na zlot przyjechać. W zasadzie wszystkie "ale ... " zostały już wykluczone w innym temacie więc nie pozostaje Ci nic innego jak napisać prawdę. 8)

Kuba
Granatowy C8 2,2 '03
KiK

Postprzez xyz środa, 26 kwietnia 2006, 21:25

Nie można wiedzieć wszytskiego. :D Kobieta jest tajemnicą. ;)

P.S. Poza tym czasami od chcieć do móc daleka droga.
Renault Kangoo -> Stworzony by cieszyć. :D
xyz
KangooróFka
KangooróFka

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pomysły