KiK napisał(a):PS: misiek288 mam nadzieję, że nie gniewasz się za tą naszą polemikę
nie gniewam się bo nie mam na kogo i za co

a jaki jestem to sami się przekonacie na zlocie, no chyba, że mnie wygonicie z racji tego czym przyjade.
KiK napisał(a):PS: misiek288 mam nadzieję, że nie gniewasz się za tą naszą polemikę
zuwik napisał(a):Ja wiem, że taka wymiana zdań (taka czyli luźna) jest wskazana, a wręcz konieczna aby klub pozostał taki jaki jest
Ale kto z ostatnio wypowiodających się klikając "odpowiedz" pamiętał, w jakim temacie pisze?
zuwik napisał(a):Kochani, czytając ten temat zastanawiam się, czy faktycznie nie zrobić jakiegoś forum off-topic, gdzie mógłbym przenosić takie rzeczy. Ja wiem, że taka wymiana zdań (taka czyli luźna) jest wskazana, a wręcz konieczna aby klub pozostał taki jaki jest
Ale kto z ostatnio wypowiodających się klikając "odpowiedz" pamiętał, w jakim temacie pisze?
loocky napisał(a):zuwik napisał(a):Kochani, czytając ten temat zastanawiam się, czy faktycznie nie zrobić jakiegoś forum off-topic, gdzie mógłbym przenosić takie rzeczy. Ja wiem, że taka wymiana zdań (taka czyli luźna) jest wskazana, a wręcz konieczna aby klub pozostał taki jaki jest
zuwik całkiem nie głupi pomysł.
xyz napisał(a):Przepraszam... już nie będę... Zróbcie sobie zdjęcia w ubrankach klubowych i potem mi poślijcie. To tyle z mojej strony.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości