koszulki, polary, kubki , smycze etc........

Pomysły dotyczące działania Klubu

Postprzez m piątek, 28 kwietnia 2006, 13:36

Słuchajcie, a moglibyście podesłac mi fotki tych koszulek i polarków już z wyszytym logo? :) Cos widzę, ze też będę chętna :)

Z górki dzięki
m
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez zuwik piątek, 28 kwietnia 2006, 13:51

A Ty gdzieś sie podziewała? :) Jedziesz na zlot? ;) Więcej w dziale 'Spotkania' ;)
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez KiK piątek, 28 kwietnia 2006, 15:00

W dniu wczorajszym dostałem odpowiedź w sprawie zamówienia koszulek i polarów. Czekam tylko na potwierdzenie od rafako czy zgodzi się na inną koszulkę bo tej co sobie zamówł nie maja na składzie i nie wiedzą kiedy będzie.

M koszulka to taka zwykła bądź "niezwykła" koszulka w wybranym przez Ciebie kolorze z wyhaftowanym na lewej piersi logiem klubu i umieszonym poniżej adresem internetowym. Nie mamy jeszcze zdjęcia więc ciężko będzie tu je wstawić.

Obrazek

tutaj jest taka koszulka z PIKUR'a - nasza bedzie się różniła logiem :D

Jeżeli jesteś zainteresowana to napisz do mnie na PM ew. na maila i podaj co w jakim rozmiarz i kolorze chcesz. Podam Ci nr konta i dokładną kwotę. Tylko byś musiała się pośpieszyć z wpłata bo jutro bym wysłał przelew za koszulki tak by przed zlotem zdążyć koszulki wyhaftować.

Kuba
www.pomozlence.pl/aukcja.html
Czarny XX Super Blackbird '01
Granatowy C8 2,2 '03
Czerwony Kangoorek 1,4 `99 ... już ex
KiK
Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje Prezes i jego Pomocnik naszego klubu, NIEEECH ŻYYYJEEE NAM!
Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje Prezes i jego Pomocnik naszego klubu, NIEEECH ŻYYYJEEE NAM!

Postprzez czerja piątek, 28 kwietnia 2006, 20:57

a ja czekam na przesyłkę pocztową! :D
żółty 1.2RN oklejony klubowo!
przebieg 202546
czerja
Kangooekspert
Kangooekspert

Postprzez m sobota, 29 kwietnia 2006, 09:11

Nie wiem gdzie bylam :roll: Może Costaryka, costabrava? :> ;)
Na zlocik sie nie wybieram. Nie posiadam Kangoorka :(

KiK, już teraz raczej nie zdążę wysłac kaski. Ale powiedz mi jeszcze (wolę się upewnic :)) ze moge wybrac sobie dowolną koszulkę z tej stronki http://arp.waw.pl/odziez/polo.html i dac Ci po prostu znac, tak?
m
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez KiK sobota, 29 kwietnia 2006, 09:54

Można tak powiedzieć. Pisałem o tym wcześniej - problem jest taki, że zakup koszulek odzieży w firmie ARP możemy zrobić w chwili kiedy uzbiera się nam 400 zł. netto [ceny koszulek na stronie są cenami netto] :( Wiec do następnych koszulek będę musiał znaleźć inne źródło :? To samo dotyczy się polarów.

Kuba

PS: Koszt samego haftu też jest uzależniony od ilości podeśłanych ciuszków do wyhaftowania. Ale tutuaj już różnica nie jest duża i podjerzewam, że można się dogadać.
Granatowy C8 2,2 '03
KiK

Postprzez m piątek, 5 maja 2006, 13:00

Hej!
dopiero wróciłam z majóweczki :)

KiK, słuchaj, jeżeli będziesz miał jakiś konkretny namiar na konkretny sklep i będzie można złożyc już konkretne zamówienie, to daj znac (może np wiadomością prywatną, jeśli mogłabym prosic :roll: :)). Ja jestem jak najbardziej chętna do zakupu.

Pozdrawiam i z górki dzięki
m
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez KiK piątek, 5 maja 2006, 13:19

Dobra wiadomość :D

Rozmawiałem właśnie z Maćkiem z PIKUR'a - w razie potrzeby pojedyńcze sztuki koszulek będziemy zamawiać z pomoca "starszego rodzeństwa" Z czasem mam nadzieję, wypraktykujemy swoje wejścia ;)

Kuba

ps: Obecny sort jest w fazie dostarczania - w czwartek powinny już być gotowe :)
Granatowy C8 2,2 '03
KiK

Postprzez m piątek, 5 maja 2006, 15:56

KiK wysłałam Ci PW.
m
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez KiK środa, 10 maja 2006, 22:43

KiK napisał(a):ps: Obecny sort jest w fazie dostarczania - w czwartek powinny już być gotowe :)

Nie ładnie jest samemu sobie odpowiadać i siebie cytować... ale muszę i was zmartwić bo sam już się zmartwiłem - nie będzie koszulek i polarów na zlot. Oczywiście zamówienie dotarło do mnie, ale nie ma możlwiości w tym tygodniu wykonać haftu ... pan poszedł na wolne :evil: :evil: :evil:
... a kolega nie zna sprawy i oczywiście może sie nią zająć ale - potrwa to jakieś 1,5 tyg. bo ma jeszcze swoje sprawy. Ehhh.... a miało być tak pięknie ... :cry: :cry:

Kuba

PS: będą też naszywki ... jakby ktoś chciał, ale o tym jak już będę miał je w domu.
Granatowy C8 2,2 '03
KiK

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pomysły