Za to bezbłędnie zawsze wychwytuję Janusza - po żółtym kwadraciku

keszamot napisał(a):Wedlug mnie nie ma wiekszego znaczenia czy na logo klubu znajdzie sie zwierzak czy samochodzik. Wieksze znaczenie ma ewentualnie dobrze rozpoznawalny i czytelny napis (adres internetowy) ktory kazdy szybko zapamieta aby zajzec, oraz abysmy my jako klubowiczowie mogli szybko i sprawnie sie rozpoznac w tym gaszczu naszej szarej motoryzacyjnej zeczywistosci. I tak nazwa naszych torbaczy zawsze sie bedzie kojarzyc (w pierwszej kolejnosci) z futrzakiem
.
Lucass napisał(a):keszamot napisał(a):Wedlug mnie nie ma wiekszego znaczenia czy na logo klubu znajdzie sie zwierzak czy samochodzik. Wieksze znaczenie ma ewentualnie dobrze rozpoznawalny i czytelny napis (adres internetowy) ktory kazdy szybko zapamieta aby zajzec, oraz abysmy my jako klubowiczowie mogli szybko i sprawnie sie rozpoznac w tym gaszczu naszej szarej motoryzacyjnej zeczywistosci. I tak nazwa naszych torbaczy zawsze sie bedzie kojarzyc (w pierwszej kolejnosci) z futrzakiem
.
To ja już z czymś takim raz....
no i się nie przyjęłoLINK
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość