Skoro działa to ja piszę
Szacowany koszt koszulki to ok. 25 zł ale nie powinien przekroczyć 30. Będzie na tym wyhaftowane logo klubowe i w zależności od jakości [czyt. wyrazistośći] haftu adres klubowy znajdzie się pod logiem albo tak jak jest na naklejce.
Koszt polara to ok. 45 zł. z takim samym marginesem błędu [5 zł] Logo umieszczone dokładnie takim samym sposobem.
Najlepsze w tym wszystkim jest to, że to my dostarczamy koszulki i polary, więc możemy dowolnie wybierać kolory jak równiez rozmiary

Jednocześnie jest możliwość zamawiania pojedyńczych sztuk przy zachowaniu kilkudniowego okresu oczekiwania i w miarę przyzwoitej ceny [niestety nieco wyższej o te kilka złotych]
W związku z tym, że do wyceny końcowej potrzebują bliższą informację ile sztuk i czego będziemy chcieli zamówić to proszę o przesłanie takiej informacji bezpośrednio do mnie. Forma dowolna - może być na priv bądź mailem lub gg. Najważniejsze to podanie trzech rzeczy: co zamawiacie, rozmiar i kolor.
TO NIE JEST OFERTA WIĄŻĄCA potrzebuję ją do poznania ceny końcowej i wtedy też zapytam każdego z osobna czy dalej podtrzymuje swoje zgłoszenie. Postaram się też zrobić jedną sztukę by po zrobieniu zdjęcia pokazać jak to wygląda.
Jak wypali to podejmuję się ruszyć dalej

I naszywki też się znajdą
Kuba
PS: w razie pytań jestem wieczorami na gg