Klapa czy drzwi?

Pomysły dotyczące działania Klubu

Co masz?

klapę
71
42%
drzwi
100
58%

Liczba głosów : 171

Postprzez KiK czwartek, 20 lipca 2006, 10:46

Każdy sposób jest dobry :lol:

Kuba
www.pomozlence.pl/aukcja.html
Czarny XX Super Blackbird '01
Granatowy C8 2,2 '03
Czerwony Kangoorek 1,4 `99 ... już ex
KiK
Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje Prezes i jego Pomocnik naszego klubu, NIEEECH ŻYYYJEEE NAM!
Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje Prezes i jego Pomocnik naszego klubu, NIEEECH ŻYYYJEEE NAM!

Postprzez dempsej czwartek, 20 lipca 2006, 14:12

No proste, ze klapa ;]. Moj kangurek jest samochodem rodzinnym, nie wozi rur, wiec ma wygladac jak cywilizowane autko, a nie jak firmowy roboczy mul ;P

Ja mam metr 80 cos i w klape nie nawalam, czasem tylko sie grzmotne w amortyzatory od klapy, no ale nikt nie mowil ze bedzie lekko ;]. Zamykanie brzmi dosc brutalnie... Dla tego, ktory siedzi w srodku jest to mocne gruchniecie, dla zamykajacego - cichy "plask".
ObrazekObrazek
Był sobie zielony Kangur 1.5 dCi 80 KM + cośtam jeszcze, Privilege, klapa , ale pojechał w dobre ręce.
http://dempsej.deviantart.com, http://www.flickr.com/photos/dempsej/ - moje zdjęcia
dempsej
II Vice Kangoomistrz 2009

Postprzez Masaccio czwartek, 20 lipca 2006, 16:12

Ja naiszę tak. Ze względów praktycznych zdecydowanie drzwi, a ze względów estetycznych klapa. W swoim dostawczaku po prostu nie wyobrażam sobie klapy. Często muszę wytachać z kangoora ciężkie pudło i zamykam drzwi kolanem albo łokciem. Jakbym miał klapę, to musiałbym pudło postawić na ziemię, zamkąć i dzwigać z ziemi.
Masaccio
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez cesto czwartek, 20 lipca 2006, 16:42

ja tez zdecydowanie wole drzwi
klape mialem wczesniej w partnerze, wkurzalo mnie, ze po kilku latach nie chciala sie dobrze domykac, trzeba bylo dobrze trzasnac
a drzwi w kangurze maja wiecej lat i dzialaja bez zarzutu
Łukasz
białe Kangoo 1,2 RN - D7F '99
cesto
Kangoojunior
Kangoojunior

Postprzez dempsej czwartek, 20 lipca 2006, 18:33

Masaccio napisał(a):Ja naiszę tak. Ze względów praktycznych zdecydowanie drzwi, a ze względów estetycznych klapa. W swoim dostawczaku po prostu nie wyobrażam sobie klapy. Często muszę wytachać z kangoora ciężkie pudło i zamykam drzwi kolanem albo łokciem. Jakbym miał klapę, to musiałbym pudło postawić na ziemię, zamkąć i dzwigać z ziemi.

No czyli mniej wiecej to samo co ja napisales, tylko inaczej ;P
Jako kombi dla rodziny - klapa
Jako dach na pikniku - klapa
Jako samochod dostawczy - "klapa" ;P

cesto napisał(a):ja tez zdecydowanie wole drzwi
klape mialem wczesniej w partnerze, wkurzalo mnie, ze po kilku latach nie chciala sie dobrze domykac, trzeba bylo dobrze trzasnac
a drzwi w kangurze maja wiecej lat i dzialaja bez zarzutu

No, no, ale to byla tfu, konkurencja, tfu!
BTW. Ostatnio taki chcial sie ze mna scigac spod swiatel...mial HDI... kangurek mu pokazal jak sie skacze ;P
ObrazekObrazek
Był sobie zielony Kangur 1.5 dCi 80 KM + cośtam jeszcze, Privilege, klapa , ale pojechał w dobre ręce.
http://dempsej.deviantart.com, http://www.flickr.com/photos/dempsej/ - moje zdjęcia
dempsej

Postprzez Lucass czwartek, 20 lipca 2006, 19:06

shoti, dobrze że kumpel nie zrobił tego z wyskoku, bo prócz flaszki mógłbyś jeszcze wtopić wymianę szyby :wink:
Pozdrawiam, Lucass
Obrazek
Zapraszam na http://www.wedrowki.com
Lucass
Kangoomistrz 2012, ale w dalszym ciągu Zdiagnozowany Kangooholik Podróżny
Kangoomistrz 2012, ale w dalszym ciągu Zdiagnozowany Kangooholik Podróżny

Postprzez zuwik czwartek, 20 lipca 2006, 21:57

No to ja powiem krótko... Poza wszystkimi waletami drzwi, ja mam jeszcze coś, czego inni nie mają. Mi się własnie klapacze nie podobają :) No naprawdę, ta klapa szeroka jak tyłek Lopezki i jakaś taka mało dynamiczna. A zawiasy fajne są, jest co szlifować :lol:
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez ROBAK czwartek, 20 lipca 2006, 22:00

zuwik napisał(a):No to ja powiem krótko... Poza wszystkimi waletami drzwi, ja mam jeszcze coś, czego inni nie mają. Mi się własnie klapacze nie podobają :) No naprawdę, ta klapa szeroka jak tyłek Lopezki i jakaś taka mało dynamiczna. A zawiasy fajne są, jest co szlifować :lol:

:D :D :D :D :D :?: :?: :?: :?: :) :) :) :)

TYŁEK LOPEZKI :D :D :D :D
Pozdrawiam - ROBAK
Moja strona - WWW - serdeczne zapraszam.

Obrazek
ROBAK
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez KiK piątek, 21 lipca 2006, 07:48

Tyłek lopezki 8) 8)

A ja mam jeszcze jeden powód dla którego klapa jest lepsza - ale to taki osobisty powód - Kacper się zanosi śmiechem zawsze kiedy zamykam klapę :lol: Tylko nie wiem co go tak bawi :? Pewnie, to że jest przy zamykaniu jest to "gruhhhhh" :lol: :lol:

Jest jednak metoda na mniej bolesne zamykanie klapy - odpowiednia kolejność zamykania drzwi ...

Kuba
www.pomozlence.pl/aukcja.html
Czarny XX Super Blackbird '01
Granatowy C8 2,2 '03
Czerwony Kangoorek 1,4 `99 ... już ex
KiK

Postprzez sic piątek, 21 lipca 2006, 17:49

a ja mam drzwi ale powiem wam szczerze ze nie ma dla mnie roznicy. chociaz ten tylek lpoezki przewaza za klapa :)
pozdr
seba
ps. a w ogole to ciezko mi chodza te drzwi a klapa to by przynajmniej sama opadala i lzej by bylo zamykac...
Kangoorek 1,4 RN 1998
sic
Kangoojunior
Kangoojunior

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pomysły