Chyba trzeba załozyć nowy wątek:
Wady fabryczne ... żony.

Masaccio napisał(a):lam3r napisał(a):Masaccio napisał(a):Ja ostatnio nie jestem ;)
Chętnie się wymienię:-)
Bierz za darmo ;) :lol:

buczerob napisał(a):Mam taki w pracy 1.5 dci 50 kW + klimatyzacja rok 2009. Były problemy z elektryką. Po przekręceniu kluczyka nic się nie działo. Trzeba ostrożnie z hamulcem bo staje prawie dęba przy lekkim naciśnięciu pedału. W zimie nie sposób sie w nim zagrzać. Poza tym wymiana żarówek z przodu to koszmar ściągać koło zdejmować nadkole to jakaś paranoja. A z tyłu klosze przykręcone wkrętami typu Torx. Jakość materiałów użyta wewnątrz kiepska auto ma 28tyś osłona mieszka gałki zmiany biegów poprzecierana.

kazał jeździć nowymi kangoo za 70k PLN!
 kazał jeździć nowymi kangoo za 70k PLN!

I powody do radości !! - Dzikiej
 I powody do radości !! - Dzikiej   

MZ_MZ napisał(a):Kurczę ludzie ... piszecie jakby wam ktoś za karę ... :x kazał jeździć nowymi kangoo za 70k PLN!
Może trzeba było wybrać BMW 20 letnie za 2 kPLN, i udawać , że jest się zadowolonym!
Czy macie pojęcie jakie problemy maja ludzie z samochodami > 100 kPLN ?
Czasem mam wrażenie że to forum tylko przygnębia. Na ulicach widzę wiele nowych kangoo, jednak ludzie Ci nie chodzą z podciętymi żyłami! Może dlatego, że nie czytają tego forum !?

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość