cześć

Zanim zaczniesz pisać w innych działach przedstaw się

Re: cześć

Postprzez kra10 sobota, 23 czerwca 2012, 16:10

Lucass - jest dokładnie tak jak piszesz, to nie blokada a to, że imageshack po roku często likwiduje zdjęcia.
Przepraszam, że namieszałem.
Oczywiście jest sporo informacji o camper'ach w sieci, pewno i Was jeszcze popytam, ale najpierw muszę założyć gaz. Wszak gdzieś ten zbiornik trzeba będzie umieścić.

Szumak napisał(a):...atrakcje terenowe pozwalające urwać zawieszenie ;)

A można w ramach tych atrakcji zamiast zawieszenia "film sobie urwać"? Żona mnie odwiezie. Nawet to lubię, bo jak ja chleję, to jej rozum odbiera ;) A głos to jej się robi jak primadonnie operetkowej. Zobaczycie - po popijawie, w rozmowie ze mną, to łapie takie górne "C" jak Maria Callas w mediolańskiej La Scali. Bilety będę sprzedawał i forsa na piwo jak znalazł! Czyli perpetuum mobile zrobimy!
kra10
Kangoojunior
Kangoojunior

Postprzez Lucass niedziela, 24 czerwca 2012, 08:47

kra10 napisał(a): gdzieś ten zbiornik trzeba będzie umieścić.
Jedyna rozsądna opcja to w miejscu kola zapasowego. A zamiast pełnowymiarowego zapasu w bagażniku polecam tzw. dojazdówkę.
Pozdrawiam, Lucass
Obrazek
Zapraszam na http://www.wedrowki.com
Lucass
Kangoomistrz 2012, ale w dalszym ciągu Zdiagnozowany Kangooholik Podróżny

Postprzez Szumak niedziela, 24 czerwca 2012, 10:39

kra10 napisał(a):A można w ramach tych atrakcji zamiast zawieszenia "film sobie urwać"? Żona mnie odwiezie.

A tak to tylko na zlotach śląskich i na ogólnopolskim ;)
Oba przedsięwzięcia polecam! :D
Suzuki Marauder [2001]:
Obrazek
Suzuki Burdelmam C50 [2006]
Obrazek
Był: Kangur Polarny 1.2 16V LPG [2002]:
Obrazek
Była: Babcia Asia 1.8 [1994]:
Obrazek
Szumak
Vice Kangoomistrz 2012
Vice Kangoomistrz 2012

Postprzez Wiz niedziela, 24 czerwca 2012, 20:06

Śląskie są specyficzne. Jeszcze bardziej jak sie spotkają zawodowi :D
ANTYKLUBOWICZ
STOPER DROGOWY :D
smoke tires not drugs
Aktualnie czerwone Clio 3 ph 1, choć wole żony niebieskie Clio 4 GT :)

Wiz
Użytkownik zbananowany

Postprzez kra10 poniedziałek, 25 czerwca 2012, 10:38

No to zloty muszą być ciekawe :lol:

Tak sobie wczoraj obejrzałem skutki tego szlabanu kolejowego, o którym wcześniej pisałem i wiecie co?
Mnie się to podoba!
Dach wygląda jak postrzelany. Postrzelony samochód ma przecież swój charakter. Dziewczynom nie będę mówił o Dziadku i kuźni którą Ruskie rozebrały. Na swoje konto to zaliczę! Powiem im o napadzie na bank...
- A wiesz Haniu...
- Kiedyś robiłem grubszy bank. Wziąłem Kangoo, by więcej forsy zmieścić. Wszystko jak zwykle "szło jak z płatka" a tu pies z radiowozem zablokował mnie drogę i celuje we mnie. Ale ja nie pękam! Kierownicą odbijam w prawo, później w lewo, poprawiam znowu lekko w prawo...
- Pies to tak się przestraszył, że spudłował okropnie...
- O! Zobacz tu w dach trafił. A tu się błotnikiem otarłem i lakier porysowałem o ten jego radiowóz, którym blokował mnie drogę...
- A ile się samochód namyłem! Najwięcej prawą stronę, bo mnie się ten strzelec tam właśnie przylepił, w dodatku zrobił "w spodnie"...
- Wiesz jak cuchnęło?
- To postaw mnie Haniu następne piwo, bo pieniądze z tego napadu zakopałem. Przyjdzie czas, to je wspólnie na Hawajach wydamy...
- Nie chcę cię Haniu podpuszczać, ale jak piję więcej piw to się gadatliwy staję. Pilnuj mnie bym po ósmym nie zdradził ci gdzie forsa jest zakopana, bo pojedziesz beze mnie, a ja cie tak kocham...

Tak wygląda ów postrzał Obrazek

Przyznacie chyba, że jak na szlaban kolejowy to ten dach Kangura jest mocarny! Tak naprawdę należy podziwiać to, że Dziadzio wytrzymał nerwowo i gdy szlaban jedną z nóżek wsparł się na dachu, to on nic nie kombinował. Poczekał aż pociąg przejedzie i szlaban podniosą - wtedy dopiero ruszył.
A samochód wygląda w zasadzie normalnie

Obrazek
kra10
Kangoojunior
Kangoojunior

Postprzez Lucass wtorek, 26 czerwca 2012, 15:36

O! To chyba jeszcze szlaban z tych stalowych rurowych zamykanych/otwieranych na korbę. Te bardziej współczesne chyba nóżki nie mają. :mrgreen:
Swoją drogą dróżnik jak już spuścił ten szlaban na głowę kangura to pewnie celowo przygwoździł go do ziemi i przytrzymał, coby mu się Dziadek pod lokomotywę nie wpasował ;)
Pozdrawiam, Lucass
Obrazek
Zapraszam na http://www.wedrowki.com
Lucass

Poprzednia strona

Powrót do Jestem tu nowy