Witam wszystkich z Zielonej Góry

Zanim zaczniesz pisać w innych działach przedstaw się

Witam wszystkich z Zielonej Góry

Postprzez empi czwartek, 25 marca 2004, 08:54

Wszystkim - cześć. Co prawda do klubu zapisałem się już kilka dni temu, ale było to trochę na wyrost, bo dopiero oczekiwałem na mojego Kangurka, który się produkował i jechał z Francji. Ale od 18 marca od godziny 16.00 należę do klubu pełną gębą - mam swojego Kangoo 1,2 16V Expression. Pierwsze wrażenia (a przesiadłem się z Fiata Uno) bardzo dobre. Elementy obsługi tak delikatne, że kiedy ze zwykłą siłą (do której byłem przyzwyczajony) nacisnąłem hamulec, to mało się nie zabiłem o przednią szybę... 8O
Pozdrawiam wszystkich, szerokiej drogi.
empi
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Re: Witam wszystkich z Zielonej Góry

Postprzez komor czwartek, 25 marca 2004, 11:14

empi napisał(a):Wszystkim - cześć. Co prawda do klubu zapisałem się już kilka dni temu, ale było to trochę na wyrost, bo dopiero oczekiwałem na mojego Kangurka, który się produkował i jechał z Francji. Ale od 18 marca od godziny 16.00 należę do klubu pełną gębą - mam swojego Kangoo 1,2 16V Expression. Pierwsze wrażenia (a przesiadłem się z Fiata Uno) bardzo dobre. Elementy obsługi tak delikatne, że kiedy ze zwykłą siłą (do której byłem przyzwyczajony) nacisnąłem hamulec, to mało się nie zabiłem o przednią szybę... 8O
Pozdrawiam wszystkich, szerokiej drogi.

Dlatego zapinaj pasy :lol: :lol: :lol: . Gratulacje :D
Pozdrowienia Bartek
" Helios 1.6 "CB
komor
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez jon104 czwartek, 25 marca 2004, 19:02

:lol: Witam i gratuluję Kangoo-rka, :lol: a także gustu - chociaz nie napisałeś jaki kolorek Ci spasował. :P

Witamy w klubie. Opisz pierwsze wrażenia z jazdy i ....zapach nowego autka :wink:
Pozdrawiam - Janusz
http://www.pozadomem.eu
------------------------
Alize '03 dCi BYŁ!!!
jon104
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Hermes poniedziałek, 29 marca 2004, 08:24

Musze przyznac ze coraz bardziej mam ochote kupic nowego kangurka. I nie drażnić mnie zapachem bo jeszcze pamiętam jak to było :D
Kangoo 1.4 , 75 KM 98 r.
Warszawa - Ursynów
#GG 701414
tel : 6986232** (ostatnie dwie cyfry zastrzezone ale uparty sie dodzwoni bo tylko 99 kombinacji :) )
Hermes
Kangoojunior
Kangoojunior

Witaj EMPI

Postprzez Juri wtorek, 6 kwietnia 2004, 19:24

Witaj w klubie! Ja jestem również z Zielonej Góry. Posiadaczem kangura jestem od niedawna. Moja maszyna , to 1,4 benzyna rocznik 2001 kolor granatowy metal. Z Zielonej Góry jest jeszcze kolega o ksywce Krzalex. W tej chwili, to jest nas chyba trzech. Mój samochód jest już okejony naklejkami klubowymi z przodu i z tyłu. Myślę ,że kolega też oklei autko i w któryś piękny dzień zorganizujemy sobie małego spota. Do szybkiego spotkania. Juri
Juri
Kangoojunior
Kangoojunior

Postprzez videoprzemek poniedziałek, 12 kwietnia 2004, 21:27

Witam!
Pozdrawiam Zieloną Górę gdzie się wychowałem a dokładnie w Raculi,
życzę szerokiej drogi nowym autkiem.
Videoprzemek - Kangoo - żółty 1,4 RTA
videoprzemek
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Powrót do Jestem tu nowy