Kangoor ze śląska :)

Zanim zaczniesz pisać w innych działach przedstaw się

Kangoor ze śląska :)

Postprzez Wojtas sobota, 24 kwietnia 2004, 11:54

CZE. Jestem szczęśliwym posiadaczem Kangoo Kaleido 1.5dci 65Km-kolor zielony
Pisalem juz wczesniej na tym forum jako gość bo nie wiedzialem ze mozna sie zalogowac :oops:
Ciesze sie ze jest taka strona gdzie mozna wymienic sie doświadczeniami z innymi uzytkownikami.
Pozdrawiam WAS
Wojtas
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez Juri sobota, 24 kwietnia 2004, 13:41

Witaj Wojtas w świecie Kangoomaniaków! Napisz skąd jesteś dokładnie. Przejeżdżając przez Śląsk być może się spotkamy. Ja jeżdżę na południe z Zielonej Góry właśnie przez Śląsk. Musisz tylko autko okleić plakietką klubową żeby łatwiej można Cię rozpoznać. Ja mam naklejkę z przodu i z tyłu. Moje Kangoo to 1,4 i koloru granatowego z kratką. Pozdrowienia JURI.
Juri
Kangoojunior
Kangoojunior

Postprzez jon104 poniedziałek, 26 kwietnia 2004, 09:11

:lol: Witam krajana (prawie) :D

Zapodaj cos wiecej o swoim Nabytku i swoich odczuciach z jazdy. Czy to Twoje pierwsze doświadczenia z jazdy Torbaczem? Dlaczego sie na niego zdecydowałeś (gdzieś jest wątek 3 powody). 8)
Pozdrawiam - Janusz
http://www.pozadomem.eu
------------------------
Alize '03 dCi BYŁ!!!
jon104
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Wojtas poniedziałek, 26 kwietnia 2004, 10:13

No wiec. Odczucia z jazdy: pozytywne, czlowiek sie nie meczy jak jedzie tym autkie w dlugie trasy, brakuje mi jedynie podparcia pod lokiec(przyzwyczajenie). Dokladnie mieszkam w Świerklańcu(miedzy Tarnowskimi Górami a Bytomiem a Piekarami Śląskimi. wcześniej mialem citroena c15 i byl lekko to ujmując ociosany :lol: ale nie mogę nażekac bo ani razu mnie nie zawiódł. Torbacz jest z wyższej półki i jest na prawde bardzo dobrym autkiem. na razie zrobilem nim 600 km 8O wiec to jeszcze za malo by cos powiedziec. Zdecydowalem sie na niego z paru poiwodów: stare autko już zakwitlo na wiosne i trzeba zmienic, Jest dużo aut w tej kalsie ale pieniądze jakie chcą za nie tez są duze(Fiat doublo , pegeot lub citroen) za tą kase oferują gołe auto i jeszcze benzyne, Tu wydawało mi sie ze jest bardzo dobra relacja ceny do jakosci, Nie myliłem sie, jestem zadowolony.Dlaczego male dostawcze?? niekiedy potzrebuje cos przewiez a takie autko jest najbardziej praktyczne. Kolor ciemny zielony nie metalik z kratką i przyklejoną anteną do dachu( nie miesci sie do garażu 8) ) Ostatnio tak patrzyłem na niego i tak mi sie coś zdaje ze czegos mu brakuje........... :idea: już wiem naklejka klubowa :P Gdzie mozna takie cacko dostac albo do kogo sie mam zwrócić :?:
Wojtas
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Powrót do Jestem tu nowy