Witam

Zanim zaczniesz pisać w innych działach przedstaw się

Postprzez kavka wtorek, 27 czerwca 2006, 10:35

Kolego Spajk zapraszam do "Jestem tu nowy" i pochwal się co to za wyposażenie ma Twoja piękność o tak wdzięcznej nazwie :wink:
Obrazek
kavka
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez spajk wtorek, 27 czerwca 2006, 10:42

Moja "pieknosc" ma raczej srednie wyposarzenie okreslilbym standardowe. Niestety mankamentem jest brak klimy zato mam szyberdach ktory jest bardzo przyjemna sprawa niestety awaryjna. Napislaem wlasnie tekst w dziale porad i poprosilem o rade jak mozna zreperowac taki dach. Pozatym mam jeszcze moim zdaniem fajne alusy, ladny zielony metaliczny lakier no i fajny sprzet grajacy. Mimo ze Kangoo mam od niedawna bardzo juz go polubilem. Wiec chyba zalapie sie na dluzej o klubu Kangoomaniakow :lol: Pozdrawiam
spajk
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez kavka wtorek, 27 czerwca 2006, 11:06

Może w w olnej chwili pokażesz jakies fotki bo jestem ciekawy tych alusków :wink:
Zachęcam do klubowania , choć w Twojej okolicy mało klubowiczów , ale niedaleko masz do Krakowa a tam już lepiej :wink:

Pozdrawiam
Obrazek
kavka
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez spajk wtorek, 27 czerwca 2006, 11:08

Fotki beda ale za jakis czas gdyz obecnie "wywialo" mnie na jakis czas poza moja ukochana malopolske.
spajk
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez agasti niedziela, 2 lipca 2006, 20:58

witam BLE mój Kangur jest wlaśnie na rybach z moim mężem we wsi Psarskie kolo Pniew to jakaś godzinka jazdy od Ciebie może masz ochtę na spocik???? a może przy okazji wędkujesz??? jak tak to odezwij sie to Cię zkontaktuję z moimi nad wodą :D
aga Kangoo 1,9 Dti RXE 2001 niebieski samczyk z klimą
agasti
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Poprzednia strona

Powrót do Jestem tu nowy