Witam, wiadomo:))), jestem nowy:))).Wczesniej "przekopalem" chyba cale forum odnosnie moich problemow, "niepokojow".Pracuje w firmie w Gliwicach, pierwszy raz mam do czynienia z Kangoo na szersza skale.Prywatnie uzywalem swego czasu mercedesa 190 benzyne, forda probe 2,5,na koncu nowego yarisa(mialem powazny wypadek-sprzedalem wraka).Wlasciwie nie nagrzebalem sie przy nich tyle co przy Kangoo (zbieranie informacji, jakies robotki reczne przy nim).To auto firmowe wiec wole byc ostrozny i nie chcialbym by mnie zawiodlo.Firma zakupila w tym roku mniej wiecej jak sie do niej przyjmowalem uzywanego z 1998, 1149cm,rejestracja 1999.Wrazenia, po roznych robotkach recznych, itp.:autko do takich celow sprawdza sie doskonale, jak dla mnie praca silnika dobra.Jestem ogolnie zadowolonym uzytkownikiem.
Ze wzgledu na zasady regulaminu chyba powinienem sie tu przywitac i tyle a post z problemem napisac w innym dziale.Tak tez uczynie.Pozdrawiam wszystkich kanguromaniakow.Ciesze sie, ze taka strona istnieje i taka spolecznosc:)))).Zastanawiam sie czy prywatnie nie kupic sobie kangura, bo myslalem o 10 letnim clk 2000 sport.Wiem, wiem, to zupelnie inne auta do innych celow ale chyba polknalem bakcyla kangurowego:)))mimo wszystko:))) ale to w innym dziale:).Pozdrawiam