Witajcie .Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem czerwonego "skoczka" wersja RN(troche uboga) silniczek 1,4 zagazowany, w czerwonym kolorze 2000 r. Do tej pory jeżdziłem skośnookim cudeńkiem pt"Lanos", więc udzielałem się stronie
http://www.autkoacik.pl. Tam jest też dział dla francuzów.Autko dopiero poznaje i jeszcze nie wiem co i jak.Mam kilka drobnych rzeczy do zrobienia i pracuje nad tym tylko nie wiem do kogo zwrócić się o pomoc a z serwisu nie chce korzystać bo odstraszają cenami.Tak dla przykładu dowiadywałem się ile kosztuje zrobienie rozrządu i mało nie wypuściłem słuchawki z ręki 1600 zł

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. POdobno można to zrobić za 400 zł tylko gdzie??? Nie chce go oddawać w ręce jakiegoś dziwnego zakładu mechanicznego. Może ktoś ma jakiegoś zaufanego mechanika który będzie wiedział co i jak zrobić w kangoorze.Musze powalczyć z regulacją zaworów, ustawić obroty i wymienić którąś z rolek przy pasku bo strasznie gwiżdże. AAAAAA o tym już pisałęm w dziale KUpię...... szuakm klaksonu tzn trąbki może ktoś ma albo wie gdzie można kupić w normalnej cenie????? POzdrawiam Łukasz