Witam,
Jako, że dawno nie socjalizowałem się w sieci (od liceum?:]) to może być różnie. W najgorszym razie się rozkręcę, ale jak rozumiem od tego jest moderator:]
Od początku:
Korzystam z usług forum, a raczej "wykorzystuję je jak niewolnika", od połowy czerwca. Wtedy to szukałem rodzinnego samochodu. Nie będę wchodził w szczegóły porównania Doblo-Kangoo, bo wszyscy wiemy że Król jest tylko jeden,ważne, że 16.06.2010r kupiłem swojego pierwszego rodzinnego kangurka (samiczkę:]). Może nie była to miłość od pierwszego wejrzenia, raczej małżeństwo z rozsądku, ale jednak, stało się. Okazji się nie olewa, bo potrafią oddać! No i od tego czasu regularnie czegoś tutaj poszukuję, a to kabli do tylnych głośników, a to najlepszego bagażnika dachowego,pewnego razu udało mi się też zagłosować i wspomóc kolegę w potrzebie (viewtopic.php?f=12&t=7544) ale ostatnio poczułem potrzebę napisania jakiegoś posta no i był to moment na rejestrację. Jak to ktoś ostatnio ładnie powiedział, pojawiam się z potrzeby, obym został dla przyjemności.
Tak więc jeszcze raz serdecznie witam z Wrocławia.
p.s. Jakby jakieś faux pax, piszcie: skowronski1@gmail.com, poza mailem nie używam innych form komunikacji internetowej.