Witam wszystkich klubokangurów

Zanim zaczniesz pisać w innych działach przedstaw się

Postprzez zuwik środa, 31 maja 2006, 17:19

PanKot napisał(a):Już myślałem, że pojawił się jakiś racjonalizator
i będzie w naszym klubie kangoorek ze sprężynami z tyłu
a tu masz... Zwykły. No cóz.
A co jest takiego irracjonalnego w drążkach? :D
Arecki dopisz jeszcze silniczek do podpisu (to jest 8V?), kolor i czy samiczka czy samiec ;) :lol:
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez arecki32 środa, 31 maja 2006, 18:52

Kurcze... nie uwierzysz ale nie wiem jaki to typ silnika - wiem na pewno ze to 1.2, nie kupowalem go ze wzgledu na silnik wiec nie dopytywalem. KiK go widzial wiec on moze podpowie, bo ze mna jest tak ze nie dam rady spojrzec pod maske, poniewaz swiat ogladam na siedzaco nawet po za Kangurem :-)

pozdr.
Arek
SIWE KANGOO Arecki, 1.2 D7F '99
arecki32
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez zuwik środa, 31 maja 2006, 18:58

Rozumiem :) Czy z tego względu wybrałeś Kangoora?

Jesteś trzecim Klubowiczem "oglądającym świat na siedząco" :) Jesteś kierownikiem Kangoora? Jak jest przystosowany?

Mam nadzieję, że nie zadaję krępujących pytań, po prostu ta tematyka bardzo mnie interesuje :)

A silniczek odczytasz z dowodu, choć skoro 99 rocznik to ośmiozaworowy. Jeśli w numerze VIN znajdziesz D7F :arrow: 8V, jeśli D4F :arrow: 16V :D
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez branio środa, 31 maja 2006, 19:12

Też myślę że trafiłeś do elitarnego KKP sekcji D7F :D
A za sprężynki się nie gniewaj :) .Jesteś chyba jedyny który je zmienia :idea:
Can go. Kangoo
Zahaczony kłapacz z Junkersem
branio
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez arecki32 środa, 31 maja 2006, 19:14

No wiec w numerze VIN nic nie znalazlem ale jak wzialem karte pojazdu to w numerze silnika sa te literki i mam V8. Co do pytan to zadne mnie nie krepuje :-) Nie mam dostosowanego Kangurka, bo jestem taki polamaniec ze nie utrzymam w rekach kierownicy no... moze po za kuflem piwa. Kombinuje zrobic sobie podjazd dla wozka akumulatorowego i kilka innych potrzebnych mi udogodnien. Kierowca zawsze sie znajdzie, mam sporo kolegow :-) Fajnie ze sa tu inni połamańcy, może nawet któregoś znam z grupy pl.soc.inwalidzi albo z konferencji na ktorych czasami bywam.

pozdr.
Arek
arecki32
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez jozef środa, 31 maja 2006, 19:19

Polska "bardzo południowa"-Cieszyn wita nowego klubowicza :lol:
A jak tam się miewa Twój kangurek :?:
Pozdrawiam JR.
1.2 D7F 98 RN
CZERWONY
KLAPA
jozef
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez arecki32 środa, 31 maja 2006, 19:22

Branio ja sie nie gniewam :-) spoko. Nie znam sie na samochodach tzn na ich "bebechach" ale wiem ze Kangoo jest ladne i jest juz kultowym autem. Znam sie za to na komputerach, internecie, HTML, grze w szachy, reklamie, prowadzeniu firmy, i pewnie na setce innych rzeczy :-)

pozdr.
Arek
arecki32
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez zuwik środa, 31 maja 2006, 19:23

Masz V8? 8O Branio, czas się schować z tymi naszymi rzędowymi czwórkami.... :lol: ;)
Arek czyli Twój fotel jest po prawej? :) Co do rampy to jest trochę tego w necie - z wjazdem od rufy. Jest to całkiem wykonalne w skoczku, ale kosztem tylnej kanapy (lub jej części). Ale jak to mówią - nie ma rzeczy niemożliwych :)
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez arecki32 środa, 31 maja 2006, 19:37

zuwik napisał(a):Masz V8? 8O Branio, czas się schować z tymi naszymi rzędowymi czwórkami.... :lol: ;)
Arek czyli Twój fotel jest po prawej? :) Co do rampy to jest trochę tego w necie - z wjazdem od rufy. Jest to całkiem wykonalne w skoczku, ale kosztem tylnej kanapy (lub jej części). Ale jak to mówią - nie ma rzeczy niemożliwych :)

Tak, moj fotel jest po prawej :-) ale bez kierownicy, za to mam dobry dostep do pokretel w radiu. Rampe zrobie w zaprzyjaznionej firmie, i zapewne kosztem czesci tylnej kanapy. Ale po wymontowaniu podnozkow wozka da sie wjechac bez dzielenia tylnej kanapy. Ja nie chce z tylu siedzie tylko wozek tam przewozic. A co do mnie to mam na drugie imie: "nie ma rzeczy niemozliwych :-)" Kiedys zaplanowalem zrobic sobie winde do mieszkania, i kazdy mowil ze to nie mozliwe, 2 lata sie meczylem i zalatwilem. Kurcze wystarczylo tylko wywalic dziure w scianie bloku, wsadzic futryne, dobudowac balkon, do balkonu winde, a na dole zrobic ogrodzenie, aha i najtrudniejsze: zalatwic pozwolenie od konserwatora zabytkow :-)

pozdr.
Arek
arecki32
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez jon104 środa, 31 maja 2006, 20:11

Witam serdecznie :D
Czymże zatem wobec powyższego będzie winda do Kangoo-rka :?:
Pozdrawiam - Janusz
http://www.pozadomem.eu
------------------------