opinia dla kupującego

Zanim zaczniesz pisać w innych działach przedstaw się

Postprzez keszamot czwartek, 24 maja 2007, 17:27

Bo zycie z kangoorkiem to same problemy :lol: wszystko sie w nim miesci nadaje sie do wszystkiego :wink: po przejechaniu paru kilometrow zapomina sie o innych samochodzikach :roll: i ciezko go zamienic na inne :twisted: Co do zalet nie zauwazylem :roll: Pozdrawiam milego kangorzenia i powodzenia w nowym doznaniu zyciowym.
Kangoo ze śląska. 1.6 16V expression 04r. czerwień wiśni/oklejony
keszamot
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez pol11 czwartek, 24 maja 2007, 21:32

cieszę się że mogę uczestniczyć w forum :D ja jeszcze nawet nie jechałem tyn autem :oops: szukałem auta funkcjonalnego wybierałem między partnerem,berlingo a kangoo i wybrałem ten trzeci jest według mnie najbardziej ciekawy a wogłle to mam głęboki szacunek do aut francuskich są super.Słyszałem że części są nieco drorzsze ale co tam jeżeli coś się podoba to nie patrzy sie na to :D chyba podzielacie moją opinie albo nie :D :D pozdrawiam pol11 :roll:
pol11
Kangoojunior
Kangoojunior

Postprzez PiotrP czwartek, 24 maja 2007, 21:46

Zauważyłem, że Kangoory to wozy z duszą i każdy jest inny. :)
Zalety? Funkcjonalność, wygoda, pakowność, radzenie sobie w terenie (np. na wiejskich drogach), łatwość dokonywania modyfikacji itd...
Wady? Głośno w kabinie.
Cechy? Surowość niemal spartańska. Dla mnie to zaleta (np. gumowe wykładziny łatwo się ściera szmatką i nie potrzeba odkurzacza, szczątkowa tapicerka nie trzeszczy, jest łatwa w utrzymaniu i łatwo się ją rozbiera). Ale są tacy, którym to przeszkadza.
Ja jestem BARDZO zadowolony z Agatki.
Pozdrówka
PiotrP
Kiedyś: Agatka 1,2 urodzona w 2001 roku
Obecnie: Motylek 1,5 dci z 2004 roku i Fiat Doblo o imieniu Fiona z 2008
PiotrP
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez pol11 piątek, 25 maja 2007, 20:06

witam widze że jesteście dobrze zorganizowaną grupą cieszę cię że mogę z wami rozmawiać i dowiedzieć się wiele istotnych informacji.mam pytanie jak już wyjadę swoim kangoo to mijając inne kango jak rozpoznam że jesteście członkami klubu może dacie mi jakieś wskazówki .jestem przecież nowym :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
pol11
Kangoojunior
Kangoojunior

Postprzez pol11 piątek, 25 maja 2007, 20:09

ja jeszcze nie nazwałem swojej laleczki odbieram dopiero 31maja a potem zrobie jej chrzciny oczywiście mocno zakrapiane i wtedy po pijaku może wymyśle imie pozdrawiam
pol11
Kangoojunior
Kangoojunior

Postprzez Haku piątek, 25 maja 2007, 21:16

pol11 napisał(a):witam widze że jesteście dobrze zorganizowaną grupą cieszę cię że mogę z wami rozmawiać i dowiedzieć się wiele istotnych informacji.mam pytanie jak już wyjadę swoim kangoo to mijając inne kango jak rozpoznam że jesteście członkami klubu może dacie mi jakieś wskazówki .jestem przecież nowym :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Bardzo prosto, prawie kazdy klubowicz ma odpowiednia naklejke lub naklejki...
Mozesz sobie je zamowic lub zjawic sie na zlocie ogolnopolskim ;)
Obrazek
1,5 dCi, Alize, Gwiezdny pył, '03, CB-Radio
Telefony GSM - Serwis < - - > Code Radio < - - > Navi
Haku
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez dominik piątek, 25 maja 2007, 21:31

Witamy, pozdrawiamy, klubowe naklejki obowiązkowo :wink: :lol:
F8Q 1,9/65/ 283 kkm, 1999r GRIS FJORD MET. 2CT (920) klima,relingi,zahaczony,CB,naklejki klubowe, Leichtmetallfelgen
Obrazek
dominik
Kangooekspert
Kangooekspert

Postprzez PiotrP piątek, 25 maja 2007, 22:26

pol11 napisał(a):jak rozpoznam że jesteście członkami klubu może dacie mi jakieś wskazówki

Jak już ktoś pisał poznasz nas po naklejkach... i dzikim spojrzeniu. :)
Słyszałeś już o obyczaju, że nowy w klubie gdy zobaczy klubowicza to go zatrzymuje i stawia mu piwo bezalkoholowe i obiad w najbliższej przydrożnej knajpie?

PS Na jakiej trasie można Cię spotkać. ;)
Pozdrówka
PiotrP
PiotrP
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez pol11 niedziela, 27 maja 2007, 11:12

:D :D :D :D witajcie no super to chyba będę miał szczęście i najbliższy bar nie będzie miał pięć gwiazdek :D a jak by co to fajnie spotkać kogoś kto pasjonuje się własnym autem jest wtedy o czym pogadać wymienić opinie :D :D :D :D
pol11
Kangoojunior
Kangoojunior

Postprzez PiotrP niedziela, 27 maja 2007, 22:27

A, zapomniałbym napisać o najważniejszej zalecie Kangoorka - idealny wóz do uprawiania weń seksu. :) Czy byłoby zainteresowanie na Kangoorkową kamasutrę, w której opisałbym jak można wykorzystać takie elementy jak półka poddachowa czy zagłówki? :)
Pozdrówka
PiotrP
PiotrP
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Jestem tu nowy