Rafal napisał(a):.... ale jak sie robi ze mnie jaja to co???
To trzeba ...
Rycho napisał(a):...spalić tę budę...
Kuba
Rafal napisał(a):.... ale jak sie robi ze mnie jaja to co???
akagi napisał(a):Rafal napisał(a):a żeby nie było nudno.... napisałem liścik do Renault Polska:
"Samochód Renault kangoo, zakupiony w firmie Adamowscy w Starogardzie Gdańskim, przyjechał z fabryki nie zgodny ze specyfikacją przedstawiona przez sprzedającego. Sprawa na pozór błaha – dotyczyła “chromowanych obwódek zegarów”. W prezentowanej specyfikacji auto miało być w nie wyposażone, ale niestety przyjechało z obwódkami czarnymi. Sprzedający, Marcin Szyc, przyznał rację że w zakupionej wersji auto powinno być wyposażone w w/w chromowane obwódki, zapewniając jednocześnie że sprawę niezwłocznie wyjaśni. Z uwagi na opóźnienie w dostawie samochodu (ok 2 tygodni) zdecydowałem się na odbiór samochodu, który potrzeby był mi do pracy. Mimo obietnicy rozwiązania problemu, po odbiorze samochodu sprzedający nie próbował rozwiązać problemu, i nigdy w tej sprawie się ze mną nie skontaktował. Początkowo sprawa ta wydawał mi się mało istotna i mogła zostać rozwiązana polubownie, jednak z uwagi na całkowity brak kontaktu ze strony sprzedającego jest ona irytująca. Używając kolokwialnych określeń można odnieść wrażenie, że zostałem “olany” przez sprzedawce."
hehehehheh
wyobrażam sobie te uśmiechy'' obrotnych sprzedawców samochodów " po twoim wyjściu z salonu, pewnie krąży tam taki dowcip o CHROMOWANYCH OBWÓDKACH ZEGARÓW
![]()
![]()
branio napisał(a):Jest powód by gnębić serwis
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość