Witam jestem nowy :)

Zanim zaczniesz pisać w innych działach przedstaw się

Postprzez Downunder poniedziałek, 27 listopada 2006, 11:12

Mgła we Wrocławiu niesamowita , a już po 12 -stej , uff ciężko było ,ale dojechałem , cały i zdrowy i do pozdrowień już gotowy ,
Wrocław ,,zamglony'' wita ! :D
Renault Kangoo 1.2 RNA 2000r 8V D7F 60KM żółty dziewczynka

Down under

Obrazek
Downunder
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez MZ_MZ poniedziałek, 27 listopada 2006, 11:23

U nas też. Miałem szanse wykorzystać całe oświetlenie kangura - przód i tył przeciwmgielne.

Swoją drogą to bezsensowna oszczędność ze strony Renault , dać z jednej strony przeciwmgielne z drugiej św. cofania !?
Poprzednio miałem samochód marki Deawoo gdzie nikt nie oszczędzał na tych rzeczach.
MZ
jest - Kangoo ...
był - Kangoo ...

Obrazek
MZ_MZ
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez kerry poniedziałek, 27 listopada 2006, 13:07

MZ_MZ napisał(a):U nas też. Miałem szanse wykorzystać całe oświetlenie kangura - przód i tył przeciwmgielne.

Swoją drogą to bezsensowna oszczędność ze strony Renault , dać z jednej strony przeciwmgielne z drugiej św. cofania !?
Poprzednio miałem samochód marki Deawoo gdzie nikt nie oszczędzał na tych rzeczach.

Chyba z reguły z jednej strony (lewej) jest przeciwmgielne a z prawej cofania? Zdarzają się autka z podwójnym "mocnym czerwonym" ale chyba jednak częściej jest pojedyńcze:) Może miałeś "wypasionego" Daewoo? Ja miałem tictaca to miał z lewej czerwone a z prawej białe :roll:
Siedem latek na karku (razem czternaście)...:)))
ObrazekObrazek
Czerwone RN 2000 drzwi rulez! :)
kerry
Kangooekspert
Kangooekspert

Poprzednia strona

Powrót do Jestem tu nowy