zuwik napisał(a):Rafał a idzie to sfilmować? Może Renault France by się zainteresowało?
Myślę, że jedyną rzeczą jaką by się zainteresowało to zbyt małą ilością rozladowanych/załadowanych aut w wybranym odcinku czasu

Kuba
zuwik napisał(a):Rafał a idzie to sfilmować? Może Renault France by się zainteresowało?
Rafal napisał(a):dzwonili.... z 2 maja na 11 maja, jednoczesnie informjemy ze opóźnienie może ulec zmianie....
czy w renault zdarzaja sie wczesniaki??
dzwonili.... z 2 maja na 11 maja, jednoczesnie informjemy ze opóźnienie może ulec zmianie....
yagrafbis napisał(a):Z czasów, kiedy czekałem na lagunę (zaledwie trzy miesiące opóźnienia), jeden z moich znajomych mieszkał obok takiego koncesjonera-bo tak oni wtedy się nazywali i z okien swojego mieszkania widział bardzo często takie "wymuszone kabriolety", ale te-niestety- po "kosmetyce" były sprzedawane jako nowe i pełnowartościowe.
A wyobraźcie sobie zdumienie mojego przyjaciela, kiedy sprzedawał swoje safrane (kupione w salonie, za ciężkie pieniądze, u wspomnianego koncesjonera), jak po diagnostyca w innym salonie, w innym mieście, powiedzinomu-"pan miał lakierowaną maskę!"
Ale, to tylko tak, ku pokrzepieniu dusz i ciała
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość