Witam wszystkich a z tego co widze to jest was tutaj troche

Zanim zaczniesz pisać w innych działach przedstaw się

Witam wszystkich a z tego co widze to jest was tutaj troche

Postprzez Majster środa, 25 stycznia 2006, 21:30

Witam, witam wszystkich braci kanguromaniaków i z tego zo zdążyłem zauważyć również i siostry kanguromaniaczki :!: Pooglądałem troche forum i widze ze troche tu popisaliscie juz o kangurkach. Niesamowite źródło wiedzy. Co do mnie to jestem z Nowej Soli - lubuskie i jeżdżę już trochę kangurkiem - a od niedawna już swoim. A jeżdżę kangurkiem uwaga ... od 31.12.1997 ! Tak, Tak. W firmie mieliśmy 2 kangurki - 1 został dość mocno zdemolowany (szkoda ponad 70%) po bliskim spotkaniu z TIR'em z moim udziałem ale nie z mojej winy. Kolejne autko to też kangurek. Ze względu że szef w ostatnim czasie chciał się pozbyć kangurka nie mogłem pozwolić aby poszedł w obce ręce - a że znałem te autko od jego "malenkości" postanowiłem je odkupić. A że żona i synek byli również w nim zakochani tak więc od niedawna jest on naszą własnością. Teraz trochę za zimno ale na wiosnę trzeba będzie co nieco podziałać przy autku - bo niestety pod zwględem elektryki to golas. Przydał by się centralny, może elektryczne szyby i jakieś lepsze audio a szczególnie głośniczki ale widze że na forum co nieco o tym popisaliscie. Na początek poszukam jakieś ładne pokrowce a na wiosnę do pracy. Jeszcze raz pozdrawiam, świetna stronka a i ludzie widze tez spoko :D
1,4;RN;E7J; żółty'98/99; tył-drzwi
Majster
Kangoojunior
Kangoojunior

A jednak ciągle mało.Fajnie że dołączyłeś.

Postprzez branio środa, 25 stycznia 2006, 21:38

Witaj
To fajnie że przywiązałeś się tak do zwierzaków :)
Zapraszam :!:
Can go. Kangoo
Zahaczony kłapacz z Junkersem
branio
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez dominik środa, 25 stycznia 2006, 21:43

Witamy, pozdrawiamy, a Majster to w jakim fachu :?: :wink:
F8Q 1,9/65/ 283 kkm, 1999r GRIS FJORD MET. 2CT (920) klima,relingi,zahaczony,CB,naklejki klubowe, Leichtmetallfelgen
Obrazek
dominik
Kangooekspert
Kangooekspert

Postprzez Majster środa, 25 stycznia 2006, 21:49

Majster to pozostałość po CB - bylem minister ale kumple przerobili mnie na majstra i tak zostało. Może i lepiej. A apropo CB to widziałem tutaj też kilku zwolenników. Ja na radyjku pare lat spędziłem a co ciekawe nawet żone poznałem na CB :D
Majster
Kangoojunior
Kangoojunior

Postprzez kavka środa, 25 stycznia 2006, 22:05

Majster to pozostałość po CB - bylem minister ale kumple przerobili mnie na majstra i tak zostało

Nono bardzo fajnie . Ja bardzo lubie tamtyke CB także dobrze że będzie jeszcze jedna osoba w klubie o takich zainteresowaniach :wink:
A apropo CB to widziałem tutaj też kilku zwolenników

A jest ich tu trochu :wink:
Ja na radyjku pare lat spędziłem

A to czemu przerwa ?? :wink:
a co ciekawe nawet żone poznałem na CB

No tego to bym się nie spodziewał ... że żone można znaleźć na CB . Naprawde podziwiam :wink:

A tak wogóle to witam SERDECZNIE :wink: i miłego skakania kangoorkiem i zakładaj CB czym predzej :wink:

73!
Obrazek
kavka
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Majster środa, 25 stycznia 2006, 22:22

a przede wszytskim to dzięki za miłe przyjęcie :)
Oczywiście żona nie była jeszcze moją żoną jak ją poznałem na CB :D
CB miałem tylko stacjonarne. Po przeprowadzce do nowego lokum jakoś sie nie chciało instalować - wiadomo żonka już w tym samym domku to można pogadać na żywcu (i nie tylko). A radyjko gdzieś na strychu jest - teraz to chyba troche zabytkowe - antenke widziałem ostatnio w piwnicy. Samochodem śmigałem służbowym to nie montowałem.
Teraz jak mam własne to pomyslę.
73 i 51 na drogę
Ostatnio edytowano środa, 25 stycznia 2006, 22:29 przez Majster, łącznie edytowano 1 raz
GG 4648375
Majster
Kangoojunior
Kangoojunior

Postprzez kavka środa, 25 stycznia 2006, 22:28

A radyjko gdzieś na strychu jest - teraz to chyba troche zabytkowe - antenke widziałem ostatnio w piwnicy.

O kurcze a może to jakiś dobry model bo ja jestem na kupnie jakiego radyjka na baze tylko zeby było ze wstęgami . Moge dać Ci zarobić :wink:
Teraz jak mam własne to pomyslę.

A pomyśl pomyśl bo naprawde fajna sprawa :wink:
Obrazek
kavka
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Majster środa, 25 stycznia 2006, 22:42

nie nie radyjko to tzw. zwyklak - szkoda gadać. A na lepszych radyjkach to trochę działałem nawet przez chwilę poodwiedzałem z kolesiami klub krótkofalarski SP3KEY, ale z braku czasu a potem checi poszło to na bok. Tak więc tylko amatorsko. Ale powodzenia w szukaniu sprzętu no a potem udanych łączności DX'owych i wielu QSL'ek
GG 4648375
Majster
Kangoojunior
Kangoojunior

Postprzez kavka środa, 25 stycznia 2006, 22:49

Ale powodzenia w szukaniu sprzętu no a potem udanych łączności DX'owych i wielu QSL'ek

Dziękuję bardzo i zachęcam do aktywnego klubowania bo widać ze dobry user z Ciebie się zapowiada :wink:

Jeszcze raz pozdrawiam ... :wink:
Obrazek
kavka
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez alchemiczny środa, 25 stycznia 2006, 22:53

Witaj Majster na pokładzie :)

Południowy zachod naszego kraju rosni ew sile kangoorkow:)

Moze ty pomozesz zmobilizowac co po niektorych aby sie ruszyli na spocik:)

POzdrawiam i duuuzo zadowolenia z juz prywatnego kangoora
Alchemiczny
Biała samiczka 1,2 16V alize:)
koponiety zólty kwadracik klubowy na rufie:)
alchemiczny
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Następna strona

Powrót do Jestem tu nowy