Nowy...

Zanim zaczniesz pisać w innych działach przedstaw się

Nowy...

Postprzez AeR wtorek, 18 kwietnia 2006, 09:11

Nowy...no niezupelnie, bo zapisalem sie tu ze dwa tygodnie temu, a witam sie dzisiaj, co mam nadzieje zostanie mi wybaczone. Ze sie nie przywitalem od razu. A on, ten przez ktorego tu jestem ma 7 lat i pare okrazen ziemi za soba, moze nie doslownie objechal ziemie, ale na liczniku tyle ma.
To ze sie narobil, to widac. Wgnieciona klapa, ubytki w szkle tu i tam, cos sie niedomyka, cos zawadza...ale jezdzi bez zarzutu. Sprawiajac mi przyjemnosc :lol: , ktorej wszystkim Kangoorom i Kangoorzycom zycze na wstepie i na pozniej tez, Do uslyszenia, Andrzej
AeR
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez _ONE_ wtorek, 18 kwietnia 2006, 09:48

Witamy!
Obrazek
_ONE_
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez KiK wtorek, 18 kwietnia 2006, 09:51

Andrzeju opisz więcej o swoim torbaczu bo przyznam, że powyższy opis nieco mnie zaciekawił... o jakich ubytkach w szkle piszesz :?:

Nie mniej witam i zachęcam do pisania :D

Kuba

PS: Napisz skąd jesteś i jaki to jest ten Twój torbacz :)
www.pomozlence.pl/aukcja.html
Czarny XX Super Blackbird '01
Granatowy C8 2,2 '03
Czerwony Kangoorek 1,4 `99 ... już ex
KiK
Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje Prezes i jego Pomocnik naszego klubu, NIEEECH ŻYYYJEEE NAM!
Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje Prezes i jego Pomocnik naszego klubu, NIEEECH ŻYYYJEEE NAM!

Postprzez branio wtorek, 18 kwietnia 2006, 10:18

Heja :)
Zrób sobie podpis w profilu żebyśmy Ciebie nie maltretowali :lol:
Can go. Kangoo
Zahaczony kłapacz z Junkersem
branio
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez slawas3 wtorek, 18 kwietnia 2006, 20:33

Witam i pozdrawiam :!: :D
A z jakiej to pięknej miejscowości jestes :wink: :?:
Pure Kangoo 98’ D7F 1,2 RT samczyk
slawas3
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez AeR środa, 19 kwietnia 2006, 10:34

Witam, z Warszawy. Ktos tu jeszcze pytal o ubytki w szkle, o ktorych wspomnialem na wstepie...wiec tak, oczywiscie sa ubytki. Pekniete jest szklo przedniego lewego migacza, a prawy dolny reflektor przeciwmgielny w ogole go nie ma, tylko stercza takie ostre kolce szkla, jak z butelki pozbawionej denka, to sie chyba nazywa rozeta w szemranym jezyku, sam nie wiem, moze sie myle. Przejdzmy na Jego tyl. Z tylu prawy migacz nie ma okolo 33% tej czesci bialego palstiku, ktorej zadaniem jest swiecenie na wstecznym biegu. W tyl.

Jesli chodzi natomiast o przyszlosc, to chce juz wkrotce udzielac w sekcji ''chce cos zrobic, ale nie wiem jak'' liczac na dobre rady - jak to wszystko naprawic :roll: . Najtaniej :D

Sam wymyslilem: ze moge zrezygnowac z reflektorow przeciwmgielnych, to znaczy. wywalic ten potluczony, a ten dobry lewy zamienic na takie kolpaki-zaslepki ( jak je zwal...), ktore wydzialem w Kangoo' rach, ktore z zalozenia nie maja takich swiatelek. Czyli od nowosci. I teraz ma takie pytanie. Czy ja dobrze kombinuje ?
AeR
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez KiK środa, 19 kwietnia 2006, 10:57

AeR a jak to sie stało, że aż takie ubytki masz na reflektorach :?: :?: 8O

Kuba
www.pomozlence.pl/aukcja.html
Czarny XX Super Blackbird '01
Granatowy C8 2,2 '03
Czerwony Kangoorek 1,4 `99 ... już ex
KiK

Postprzez yagrafbis środa, 19 kwietnia 2006, 10:59

AeR napisał(a):

Sam wymyslilem: ze moge zrezygnowac z reflektorow przeciwmgielnych, to znaczy. wywalic ten potluczony, a ten dobry lewy zamienic na takie kolpaki-zaslepki ( jak je zwal...), ktore wydzialem w Kangoo' rach, ktore z zalozenia nie maja takich swiatelek. Czyli od nowosci. I teraz ma takie pytanie. Czy ja dobrze kombinuje ?

Myślę, że pomysł nie jest dobry, bo jak poczytasz forum, to ci co nie mają tych świateł, to raczej by chcieli je mieć.
Zaślepka, jaka ona by nie była, też kosztuje, a masz całą gotową instalację, więc radziłbym reaktywować te światła
Joanna na pokładzie

http://www.klubsuzuki.pl
yagrafbis
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez AeR środa, 19 kwietnia 2006, 16:30

Jak to sie stalo ? Deska Mu spadla z dachu ( z Jego dachu ) na maske. A z maski musnela ten lewy migacz, a ze to wszystko dzialo sie w ruchu, to jakos tak sie ta decha odbila przed "wejsciem" pod kola, ze wklinowala sie na chwilke w reflektorek...ot doslownie na moment, ale to wystraczylo, ze szybka poszla.
Tyl natomiast, to jakis parking i zli ludzie. Bez watpienia zli, bo jak zesmy sie rozstawali, na chwile doslownie, to tego nie mial. Nie.

Ja moze uprzedze ew. pytania, bo rozpoczalem nowy watek o blachach, tak ? Maska jest wgnieciona od tej deski :? , jak wspomnialem wyzej... , poza tym rysy sa. Wszedzie.
AeR
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez dti środa, 19 kwietnia 2006, 19:36

witam i pozdrawiam z głogowa w woj.dolnośląskim,zyczę twojemu zwierzakowi szybkiego powrotu do zdrowia
1.9dti-dla nas morska pięknośc.
GG 2220895
dti
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Następna strona

Powrót do Jestem tu nowy