Jestem neokangur!

Zanim zaczniesz pisać w innych działach przedstaw się

Jestem neokangur!

Postprzez Vtec piątek, 29 października 2004, 08:03

Strzała Wszystkim!
Vtec
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Re: Jestem neokangur!

Postprzez komor piątek, 29 października 2004, 08:13

Vtec napisał(a):Strzała Wszystkim!

Miło powitac neokangura :lol: . Napisz skąd jesteśi jakim kangurkiem jeździsz :?: .
Pozdrowienia Bartek
" Helios 1.6 "CB
komor
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez Vtec wtorek, 9 listopada 2004, 09:16

Sorki ze dopiero tera ale mialem ograniczony dostep do sieci. Jeszcze nie mam kangura, trwa ciaza i skonczy sie w grudniu. jak tylko Go odbiore zaraz napisze jak sie nim pomyka. Narazie sledze forum i zbieram info na temat nowej furki. Mam wielki plan leciutkiego polepszenia imadzu: rury, halogeny, alusy, szybki; nawet zastanawiam sie nad kolem zapasowym na klapie... Zobaczymy. A i najwazniejsze - dCi 80-ka Alizunia. :P :!: :!: :!: :!:
Vtec
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez jon104 wtorek, 9 listopada 2004, 09:34

:D Gratuluję :!: Wybór doskonały, a mam podstawy żeby tak twierdzić :!: :wink:

Natomiast co do tiuningu to możesz mieć problem z gwarancję (2 lata), chyba że wszystko będziesz montował w serwisie, ale sądzę, że nie o to chodzi :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam - Janusz
http://www.pozadomem.eu
------------------------
Alize '03 dCi BYŁ!!!
jon104
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Vtec wtorek, 9 listopada 2004, 09:57

Obecnie mam, a wlasciwie juz prawie nie mam, Golfa IV i wlasciwie caly jest deczko dlubniety i o dziwo w ASO VW nie dowalali sie do np. felg, spojlerow, progow czy szyb. Mam nadzieje ze nie bede mial tego problemu w Renault. Jak sie pojawi takowy to *** :lol: 8) A mam pytanko czy ta naklejke klubowa macie na swoich potworach? Pozdrowionka.
Vtec
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez zuwik niedziela, 14 listopada 2004, 14:15

Do słodkiego kangoorka stwierdzenie potwór chyba nie pasuje :roll: Zazwyczaj jest tak, że póki nie dotykasz podzespołów mechanicznych to nic Ci nie grozi (w końcu jak zderzak pęknie, to nie dają i tak nań gwarancji, tak samo nie ma jej na szyby...). Ale! Jak planujesz montować rurę z przodu, i nie tak dla picu do zderzaka, tylko na poważnie, czyli do ramy, koniecznie zleć to serwisowi, albo poproś o adres autoryzowanego mechanika który ma uprawnienia do montowania takich rzeczy w Renault. Koło na klapie - ingerujesz w blachę, możesz stracić gwarancję na lakier i perforację. Każdy swój krok omawiaj SZCZEGÓŁOWO z przedstawicielem ASO i proś o pisemne potwierdzenia, jeśli nie chcesz stracić gwarancji.[/u]
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Vtec czwartek, 18 listopada 2004, 09:47

Dzięki za wszystkie info. :) postaram sie dostosowac- mowisz jak byly pracownik ASO albo gosc po przejsciach. :wink:
Vtec
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez zuwik czwartek, 18 listopada 2004, 13:37

Po prostu interesuję się sprawą, a pomimo młodego wieku staram się być odpowiedzialny :wink: Jak masz na wszystko dowody to nigdy nie spotka Cię niemiła niespodzianka :roll:
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Powrót do Jestem tu nowy