przez kross51 poniedziałek, 6 kwietnia 2009, 21:59
Witam wszystkich klubowiczów. Jestem tu nowy. Wszedłem na waszą stronę bo byłem w potrzebie (pompa wspomagania - 1.9dti-2002) i znalazłem tu sporo porad co, z czym, po co, dlaczego. np. foto-instruktaż pokazany przez "Rincewind" bardzo się przydał. No ale teraz najważniejsze: ten wspomniany wielki szacun należy się Grzegorzowi (brada). Było to tak: po tym jak mi nawaliła pompa wspomagania zacząłem szukać po necie różnych z tą awarią związanych wskazówek no i trafiłem na to forum. z któregoś posta wziąłem namiar na Grzegorza i napisałem do niego maila. Ku mojemu zaskoczeniu pomimo późnej pory odpisał mi prawie natychmiast. Na drugi dzień zdzwoniliśmy się. Grzegorz od razu wyjaśnił mi kilka problemów odnośnie pompy. Gadało się z nim jak z dobrym kumplem. No i zaproponował, że może pompę naprawić. Wysłałem ją i za dwa dni miałem ją z powrotem naprawioną (wyglądała jak nowa). Grzegorz chciałem ci podziękować za pomoc i za cierpliwość (chodzi tu o moich sporo telefonów). Jeżeli tacy ludzie są w tym klubie to aż miło. A ha, pompa chodzi cichutko (jak nowa). Jeszcze raz wielkie dzięki. Pozdrawiam.