Witam wszystkich serdecznie.
Kilka dni temu dołączyłem w pierwszej kolejności do sznownego grona kierowców, a chwilę potem do równie szanownego grona kangoo-maniaków. Jeszcze nie wiem czy będę maniakiem, ale z pewnością chciałbym zostać zadowolonym użytkownikiem tegoż autka. Decydując się na takie auto kierowałem się w dużym stopniu Waszymi opiniami i myślę że się nie zawiodę.
Auto którego jestem posiadaczem to model z roku 2001, silnik 1,4 z instalacją gazową, wersja dość uboga 3 drzwiowa z szafą z tyłu. Z założenia ma to być samochód rodzinny 2+2 + wózek, rower i wiele innnych.
Niestety wcześniejszy właściciel, a może ktoś jeszcze przed nim niespecjalnie dbał o samochód i trochę będzie mnie kosztowało przywrócenie go do znośnego stanu. W tym celu, biorąc pod uwagę moje doświadczenie żółtodzioba będę Was z pewnością niejednokrotnie prosił o pomoc w rozwiązaniu różnych problemów, które dla doświadczonych kierowców będą śmieszne, dla mnie wręcz przeciwnie, wobec czego proszę o wyrozumiałość.
Korzystając z Waszego doświadczenia pewnie wiele się nauczę, nie zaszkodzi jednak zapytać o jakieś polecane warsztaty i mechaników w okolicach Sosnowca, Będzina czy Mysłowic.
Z góry dziękuję za odpowiedź i wyrozumiałość i od razu przenoszę się do działu Pytam bo nie wiem jak coś zrobić
-mrn-