Witam wszystkich wielbicieli Kangura, którego jestem szcześliwą posiadaczką już od kilku lat! Bardzo sobie cenię jego pakowność, świetną akustykę przy słuchaniu mojego ukochanego RMF Classic, piękne widoki - niedostępne dla posiadaczy niskich autek, a zwłaszcza mozliwość wygodnego spania w dłuższych podróżach - niestety mój staruszek(98r) ma już duży przebieg i raz po raz coś w nim wysiada... Tym razem była to linka gazu, która była na tyle uprzejma, że pękła na skrzyżowaniu, już po powrocie do Warszawy, ale cena, którą mi skalkulowano w warsztacie za tę naprawę już nie jest tak sympatyczna, dlatego bardzo proszę o pomoc i radę ile za tego rodzaju usługę powinnam zapłacić, względnie jakiś dobry link do szczegółowego cennika usług, bo ja jakoś nie mogłam jej w internecie odnaleźć. Z góry dziękuję za zyczliwość - może dzięki waszym podpowiedziom nie będę juz w warsztatach traktowana jak cielę do wydojenia.. Nie wiem,czy prawidłowo umieściłam link, ale chciałam podziękować wstawiając obrazek z kwiatkami mojego autorstwa

Pozdrowienia! Ania[
W tym dziale sie tylko witamy - od pytan jest osobny kacik. Prosze sie tego trzymac. MOD