Witam i przy okazji pytam :)

Zanim zaczniesz pisać w innych działach przedstaw się

Witam i przy okazji pytam :)

Postprzez Kamil czwartek, 26 sierpnia 2010, 14:28

Cześć,
w lipcu zepsuł mi się samochód (peugeot 307) i ogólnie po tej naprawie i kilku wcześnieszych miałem już dość tego samochodu i go oddałem. Z tej decyzji jestem bardzo zadowolony, bo ogólnie koszty napraw tego samochodu przekroczyły jego wartość chyba dwukrotnie...
Teraz szukam czegoś nowego i myślę, że coś w stylu kangura było by dla mnie dobre. Być może wręcz idealne :)
Jednak jako laik chciałem zadać kilka pytań, jak np. na który model się najlepiej decydować (w grę wchodzi raczej pierwsza wersja czy druga?), czym kierować się przy zakupie no i gdzie lepiej kupić w Polsce czy za granicą?
Auta używałbym przede wszystkim jako osóbówki, dwa miejsca mi wystarczą na początek, ale gdybym kupił wersję dostawczą to pewnie musiałbym dorobić szyby, siedzenie itp. - ile to by mogło kosztować? Czy lepiej opłaca się przerabiać czy od razu kupować gotowy?
Ogólnie cieszę się, że wybrałem samochód , teraz tylko oczekają mnie żmudne poszukiwania i zastanawiania... :)
Pozdrawiam serdecznie :)
Kamil
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Re: Witam i przy okazji pytam :)

Postprzez Marek_Bielsko czwartek, 26 sierpnia 2010, 14:31

Cześć. Poczytaj wątek "chcę nabyć kangura, więc pytam" a znajdziesz odpowiedzi na swoje pytania.
Marek_Bielsko
Antykangoorowicz
Antykangoorowicz

Re: Witam i przy okazji pytam :)

Postprzez dempsej czwartek, 26 sierpnia 2010, 19:36

ObrazekObrazek
Był sobie zielony Kangur 1.5 dCi 80 KM + cośtam jeszcze, Privilege, klapa , ale pojechał w dobre ręce.
http://dempsej.deviantart.com, http://www.flickr.com/photos/dempsej/ - moje zdjęcia
dempsej
II Vice Kangoomistrz 2009
II Vice Kangoomistrz 2009

Powrót do Jestem tu nowy