hej
kolor jest militarny - gra na to wy
się pochwalę, że moja wersja to wogle jakiś wypas jest bo ma ten dach, szklane okienko w dachu nad kierowcą/pasażerem, podgrzewane fotele, lusterka /+elektryka/, fabryczna instalacja stereo /4głośniki/, materiał na podłokietnikach tam gdzie w wielu kangurach jest plastik, central, el. szyby, halogeny. no cud miód. klimy nie ma ale i tak mi na tym nie zależało. ogólnie nie kciaaałem takiego ciemnega auta ale chyba macie orient jak ciężko znaleźć jakieś sensowne i niezajechane auto w polandzie.... mój ma potwierdzone 90kkm.
ten dach jest super. mam wersję bez klimy więc mam nadzieję, że to coś pomoże latem. przez motocykle i tak mam tak rozwalone zatoki, że z klimą autem żony i tak nie mogę jeździć. w sumie to bardzi chodzi mi o dzieciarnię a im to się na bank taka fura spodobi

no nie widać narazie żadnych zacieków na podsufitce itp ale nie wiadomo jak będzie daley. mam nadzieję, że skoro mój kangoo to już końcówka produkcji MK1 to pewnie jest w miarę dopracowany i nie będzie niespodzianek. w niemcowie poprzednia właścicielka miała coś robione z dachem - tak było wpisane w systemie Renault. ogólnie to ten mechanizm otwierania nie wzbudza mojego zaufania - działa dychawicznie, że tak powiem, ale może tak ma być. ogólnie to wolałbym rozwiązanie na korbkę - przynajmniej mniej byłoby do zepsucia.
no i tak to.
stawiam go we wro na kniaziewicza do roboty. ogólnie to on jest świeżynka ale sam rozrząd i olej + filtry nadszarpną trochę zdrowie jego pana...
co do serwisowania to macie jakieś zaufane typy we Wro? ten serwis na kniaziewicza polecała mi moja koleżanka - była zadowolona z obsługi swojego R19. a rozmowy bardzo konkretnie. jakiś feedback w tym temacie??? ktokolwiek?
zrobiłbym to wszystko sam u siebie ale mam motocykli pełno do roboty a wiosna się zbliża i niestety - trza samemu zarabiac i dac zarobić innemu komuś... mam nadzieję, że to nie serwis typu 'tanio bo w podwórzu' - jeszcze tam nie byłem.
no i oczywiście w międzyczasie muszę go zarejstrować. łoboszszszsz.... nie na widzę.
zdruf