Chyba trzeba załozyć nowy wątek:
Wady fabryczne ... żony.
Masaccio napisał(a):lam3r napisał(a):Masaccio napisał(a):Ja ostatnio nie jestem ;)
Chętnie się wymienię:-)
Bierz za darmo ;) :lol:
buczerob napisał(a):Mam taki w pracy 1.5 dci 50 kW + klimatyzacja rok 2009. Były problemy z elektryką. Po przekręceniu kluczyka nic się nie działo. Trzeba ostrożnie z hamulcem bo staje prawie dęba przy lekkim naciśnięciu pedału. W zimie nie sposób sie w nim zagrzać. Poza tym wymiana żarówek z przodu to koszmar ściągać koło zdejmować nadkole to jakaś paranoja. A z tyłu klosze przykręcone wkrętami typu Torx. Jakość materiałów użyta wewnątrz kiepska auto ma 28tyś osłona mieszka gałki zmiany biegów poprzecierana.
MZ_MZ napisał(a):Kurczę ludzie ... piszecie jakby wam ktoś za karę ... :x kazał jeździć nowymi kangoo za 70k PLN!
Może trzeba było wybrać BMW 20 letnie za 2 kPLN, i udawać , że jest się zadowolonym!
Czy macie pojęcie jakie problemy maja ludzie z samochodami > 100 kPLN ?
Czasem mam wrażenie że to forum tylko przygnębia. Na ulicach widzę wiele nowych kangoo, jednak ludzie Ci nie chodzą z podciętymi żyłami! Może dlatego, że nie czytają tego forum !?
Powrót do Znam sklep, warsztat, specjalistę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości