Jakie kupić spinki do plastiku klapy bagażnika(od wewnątrz)? Bo połamały się i pogubiły mi i teraz się tłucze jak się jedzie .
Kangoo I 1.2 8V 60KM '98r Jedyny MV941 z takim zderzakiem :D Chcesz pomocy - uzupełnij profil o dane samochodu. Nie każdy ma czas na grzebanie po Twoich postach za modelem samochodu i silnika.
Jak w temacie. Kangoo 1.6 16v, K4M. "Skrzypi" pedał sprzęgła i nie działa płynnie. Miałem to samo kiedyś w twingo i się po bojach uporałem, ale nie mogę sobie przypomnieć na czym stanęło, sam pedał to nie był na pewno, chyba wymieniałem linkę, a może to było zatarte "słoneczko" docisku? Znacie temat?
Jakie felgi aluminiowej 15"do kangoo 1? Proszę o dokładne dane jeżeli to możliwe wszystkich wymiarów et piasta idt. Będę wdzięczny!
Kangoo 1.9 "kadzidełko"D65, 1998 r +dwie poduchy+elektryczne szyby+wsp.kierownicy+hak+halogeny przeciw mgłowe+belki dachowe+halogeny drogowe+obrysówki boczne i dachowe CB radio President LINCOLN + Leem at 2001 turbo w dziurce+FD 2060
Było już. ET36, 4x100, tak z 5,5-6". Tylko opona niższy profil musi mieć do takiej felgi, bo się w nadkolu nie zmieści, tak 55 przy 175.
Kangoo I 1.2 8V 60KM '98r Jedyny MV941 z takim zderzakiem :D Chcesz pomocy - uzupełnij profil o dane samochodu. Nie każdy ma czas na grzebanie po Twoich postach za modelem samochodu i silnika.