Zlot 2005 - Grotniki (3-5.06)

Informacje na temat organizacji i przebiegu Zlotów Ogólnopolskich KKP

Postprzez PanKot niedziela, 5 czerwca 2005, 16:15

Żółta załoga Pana Kota też już wróciła.
Byliśmy w Grotnikach może godzinkę.
Zastaliśmy niedobitkow, którzy jeszcze nie zdążyli się ewakuować.
No cóż, chwilka rozmowy po zapoznaniu i czas w drgę powrotną było ruszać.
Miło było poznać osobiście osoby, z którymi gada się na forum.
Załuję, że nie mogłem być o dzień wczaśniej i uczastniczyć w nocnych dyskusjach.
1,2;RN;60KM; żółty'98; tył-drzwi, CB-Alan-101, alu15", wersja sportowa (trampki w bagażniku).
MB 123 230CE 1984r.
PanKot
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez zuwik niedziela, 5 czerwca 2005, 18:07

Dojechałem :!: Więc uzupełnię wypowiedź ONE'a o resztę zdarzeń (przejęliśmy po ekipie ONE'a pokój :arrow: to o czymś świadczy :wink: ). Tak więc zastaliśmy ekipę dość trzeźwą, bądź co bądź była prawie 14. Obejrzeliśmy wstępnie Kangoorki i wyruszyliśmy na podbój - jak pisze ONE. Ludzie się oglądali i gały im ze zdumienia wychodziły. Lokalny pijaczyna zrobił minę, jakby chciał powiedzieć: że widzę podwójnie to ok. Ale trzynaście? I to jeszcze każdy w innym kolorze? :lol: Następnie zrobiliśmy bajzel na szutrowym parkingu i po tym jak Prezes zrobił zasłonę dymną o dziwo żaden z Kangoorów nie ucierpiał (pewnie mają jakiś swój język :wink: ). Później powrót do ośrodka, pożegnanie wyjeżdżających i grill, dyskusje, śpiewanie i gra na gitarze, zamach na naszego Szamana... Ale co tu gadać, to trzeba zobaczyć :wink:

Jak Wam się wracało? Ja złapałem taką ulewę z gradobiciem, że w pewnym momencie zajechaliśmy na stację pod dach, żeby nam karoserii nie rozwaliło. Co chwilę ściana deszczu przez którą NIC nie widać. Kangoorkowi nie było łatwo, jednak dowiózł nas całych do domu. Dziękuję wszystkim za miłe towarzystwo, ciekawe rozmowy i dobrą zabawę. A ci co nie byli - mogą żałować i zbierać się na zlot KKP 2006 :!:
Ostatnio edytowano niedziela, 5 czerwca 2005, 18:19 przez zuwik, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Gość niedziela, 5 czerwca 2005, 18:12

Bardzo chcia³bym podziêkowaæ Prezesowi i Szamanowi za zorganizowanie tak odjazdowego zlotu. Mieli¶my wreszcie okazjê poznaæ siê osobi¶cie, podyskutowaæ piwka wypiæ i po¶piewaæ. Po tym zlocie jestem jeszcze bardziej DUMNYM klubowiczem bo wiem jacy ludzie w nim s±. Z niecierpliwo¶ci± czekam ju¿ na nastêpne spotkanie. Naprawdê by³o super i mi³o by³o poznaæ tak wspania³ych ludzi.
Gość

Postprzez yasak niedziela, 5 czerwca 2005, 18:16

Sorry, zapomniałem się zalogować.
Pozdrawiam Yasak
Blue Privilege 1,2 16V
TYP MĘSKI
yasak
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez zuwik niedziela, 5 czerwca 2005, 18:16

Yasak przyznaj się bez bicia jak to zrobiliście z Szamanem, że pisaliście posty w sobotę? :)

Aha, aha, byłbym zapomniał :!: Szczególne podziękowania dla Zbyszka (PanKot) za dotrzymanie towarzystwa mojemu Pure Kangoo swoim "bliźniaczym" Zwierzaczkiem oraz za super-wypaśnego Kangusia (co prawda czerwonego, ale przemalujemy :D ) z przesuwnymi drzwiami :wink:
Ostatnio edytowano niedziela, 5 czerwca 2005, 18:23 przez zuwik, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez yasak niedziela, 5 czerwca 2005, 18:22

Szaman wszystko może, jak masz z nim dobre układy to i czas zmieni.
Pozdrawiam Yasak
Blue Privilege 1,2 16V
TYP MĘSKI
yasak
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez yasak niedziela, 5 czerwca 2005, 19:53

Zgodnie z ustaleniami ogólnopolskimi dopisałem pewien szczegół do swojego logo.
Pozdrawiam Yasak
Blue Privilege 1,2 16V
TYP MĘSKI
yasak
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez broda niedziela, 5 czerwca 2005, 20:21

Melduję, że my również dotarliśmy szczęśliwie do domku. Dzięki wszystkim za tak wspaniały weekend i moc wrażeń. Pozdrawiamy wszystkich i do usłyszenia na forum i do zobaczyska.
Komor dzięki za plan Łodzi jak będę jechała do Lublina to się namierzymy podaj mi do siebie nr telefonu.

Pozdrawiamy
BRODA /Paweł/KANGOO Expression 1.6 16V 95 KM Automatic (morski niebieski metalik)GG: 3441491
broda
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez AdiK niedziela, 5 czerwca 2005, 21:12

I my meldujemy się spowrotem na forum.Pozdrawiam wszystkich którzy byli na zlocie a nieobecni niech żałują. :cry: Oczywiście z tym bajzlem to zuwik troche przesadził ale kolumna Kangurków prezentuje się odjazdowo. :D Co do powrotu to trzy Kangurki pomykające Gierkówką to też fajny widok.

PS.Mam prośbę, jeżeli u kogoś na zdjęciu znalazła się Patrycją to czy mógłby przesłać mi je na e-mail. Z góry dziękuję :D
Pozdrawiam Adrian

Był KaleidoGwiezdnyPył 1.5dci75
Jest Peugeot 5008 2.0HDI
AdiK
Kangoomistrz 2009
Kangoomistrz 2009

Postprzez zuwik niedziela, 5 czerwca 2005, 21:29

yasak napisał(a):Zgodnie z ustaleniami ogólnopolskimi dopisałem pewien szczegół do swojego logo.
:lol: :lol: :lol:
AdiK napisał(a):Oczywiście z tym bajzlem to zuwik troche przesadził ale kolumna Kangurków prezentuje się odjazdowo.
Mówię o tym, co się działo nim Kangoorki się ustawiły :wink: Po prostu musiały trochę poskakać, ale nie ma tego na zdjęciu, bo wszyscy bali się wysiąść :lol:
Obrazek
zuwik
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Zloty Ogólnopolskie