Jak macie ochote to zapraszamy z Madzią i Emilką na ognicho wszystko , ja mam L4 do końca tygodnia więc organizacyjnie niema problemu dla dzieci atrakcie piaskownica , huśtawka , babinkton i własne atrakce z głowy dzieci hahahaha wstęp w klubowych koszulkach " ale nie koniecznie "mnie pasuje 1.2.3 Maj a wam? Zapraszam 20 km od go sportu, gitara jak założe nowe struny też będzie jak lubicie szanty heheheh lub dzem z CD zapraszamy :):)
Widze ,że nie ma jakiegoś wielkiego odzewu co do mojej propozyci grila majowego ale dalej wieże ,że dojdzie do spota w DG. Myślałem o sobocie bo pogoda pewna czyli 01.05 w TV zapowiadali cieplote , a co do nastepnich dni to w kratke . Jak jakieś pytanka to prosze na forum lub PW.
Witam:) propozycja fajna ale nie w tym terminie - odpadam z powodu wyjazdu. Jak rozumiem tzw. normalnego spota jutro nie robimy ?? Lucass wybył w trasę ale za to my możemy się spotnąć ? Mumin? Salfredo? Adam? czekam na odzew
Widze, że WIZ jak zawsze pełen optymizmu spot się odbędzie w składzie rodzinki foty po spocie hehehehe. Skoro dotarłeś na Śląsk to mam nadzieje ,że poznam osobiście kolege 05.05 na spocie w K-ce
salfredo napisał(a):Skoro dotarłeś na Śląsk to mam nadzieje ,że poznam osobiście kolege 05.05 na spocie w K-ce
Pobozne zyczenia bo jutro czyli 02,05 znikam znowu i zastanawiam sie kiedy mnie znowu pomyslne wiatry zagonia do rodzinnego domu. Ciekwe czy droga powrotna tez bedzie taka fajna, bo do domu jechalem jedyne 6,5H i w tym czasie zrobilismy jedyne 1070km Slodka srednia wyszla
ANTYKLUBOWICZ STOPER DROGOWY smoke tires not drugs Aktualnie czerwone Clio 3 ph 1, choć wole żony niebieskie Clio 4 GT