Ogólnopolski spot zimowy 2006

Informacje dotyczące okazjonalnych spotkań organizowanych lokalnie

Postprzez KiK piątek, 15 września 2006, 08:30

Lucass, masz rację ... Mało osób się wypowiedziało więc nie wiadomo co i jak robić. Nawet nie wiem czy dalej drążyć temat bo jakoś zszedł on na "śluby milczenia" Wiz'a ;)
Ale do rzeczy - jeżeli ktoś ma inną propozycję ośrodka, to można napisać. Myślę że spotkanie w większym gronie raz na pół roku to nie jest za dużo. Są regiony, gdzie nie ma spotów regularnych i rzadko spotyka się kogoś nawet na ulicy. Ponadto mając do wyboru dwa spoty ogólnopolskie, osoby nie mogące przyjechać w jednym terminie zapewne wybiorą się na drugi termi.

Co do terminu - nie mam dzieci szkolnych więc jestem bardziej elastyczny. Domki są ogrzewane a kangoor pomieści dwa łóżeczka dla naszych chłopaków wiec jakby problem tereminu ze strony KiK nie istnieje. Jesteśmy w stanie się bardziej dostosować. Przyznam, że myślałem raczej o terminie przełomu roku [może nawet połączenie z sylwestrem] ale to takie moje myślenie.
Jedno jest pewne, jeżeli spot miałby się odbyć w tym ośrodku to należałoby wcześniej przeprowadzić rezerwację i ustalić z ośrodkiem szczegóły co do atrakcji.

Kuba

PS: z osób które wprost zadeklarowały [nie jest to deklaracja obligatoryjna, ale zawsze] są:
* Bullit
* Lucass
* Kangoo_vip
* KiK

kavka nie wyklucza, że uda mu się namówić rodzinkę, Wiz napisał, że raczej go nie będzie. Postów pozostałych wypowiadających się osób nie chciałbym nadinterpetować więc jak mogłyby same napisać to byłoby super :)
www.pomozlence.pl/aukcja.html
Czarny XX Super Blackbird '01
Granatowy C8 2,2 '03
Czerwony Kangoorek 1,4 `99 ... już ex
KiK
Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje Prezes i jego Pomocnik naszego klubu, NIEEECH ŻYYYJEEE NAM!
Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje Prezes i jego Pomocnik naszego klubu, NIEEECH ŻYYYJEEE NAM!

Postprzez george piątek, 15 września 2006, 08:51

... więc, dla rozwiania wątpliwości - jeśli sprawa wypali, życzę Wam dobrej zabawy :lol: - ja będę z Wami tylko duchem :cry: [/b]
george
był 1.2 RNA ; D7F '98
jest 1,5 DCI ; K9K '07
george
Vice Kangoomistrz 2008
Vice Kangoomistrz 2008

Postprzez Lucass piątek, 15 września 2006, 10:09

KiK napisał(a):Przyznam, że myślałem raczej o terminie przełomu roku [może nawet połączenie z sylwestrem]

Może tu być tylko problem, że ceny na takie specjalne okazje zwykle są inne (czytaj wyższe), poza tym pewnie byłaby konieczność duuuuużo wcześniejszej rezerwacji. Co do terminu to ten który podałem to tak zupełnie "na rybkę". Dla mnie (a przede wszystkim mojej córy :wink: ) jeden dzień zarwany w szkole to nie problem, więc też możemy się dostosować. A i Mamusię przekonamy, żeby wzięła urlopik :wink:

KLUBOWICZE !
Jest okazja się spotkać
CO WY NA TO ?

KiK napisał(a):kavka nie wyklucza, że uda mu się namówić rodzinkę

kavka działaj chłopie, działaj! :lol:
Pozdrawiam, Lucass
Obrazek
Zapraszam na http://www.wedrowki.com
Lucass
Kangoomistrz 2012, ale w dalszym ciągu Zdiagnozowany Kangooholik Podróżny

Postprzez KiK piątek, 15 września 2006, 10:19

Ja mam cenę pracowniczą ... ona raczej stała jest :D Ale faktycznie trzeba by się śpieszyć z podjęciem decyzji i rezerwacją :!:

Kuba
Granatowy C8 2,2 '03
KiK

Postprzez lam3r piątek, 15 września 2006, 10:49

Ja niestety musze zrezygnować, dla mnie ceny zaporowe. W Boszkowie domek 2 pokoje +łazienka +kuchnia +przedpokój to koszt 19,- osoba poza sezonem, w sezionie 25,- osoba - domek na 4 osoby. Z pewnościa standard nie ten ale dla mnie wystarczało:-)
Bye
--
lam3r - iphone 12 mini user last used Kangoo Privilege 1.5 DCi 105KM av ~6,6 L/100km -> now using Hyundai Kona Premium 1.6 177KM 7DCT 4WD av ~9,8 L/100km
"This is the French-est car on sale. It should come with chickens and garlic bulbs as standard equipment."
nie tankuję na PutOil
http://www.vigowroclaw.pl
lam3r
Kangoomaniak
Kangoomaniak

spotkanie

Postprzez Marcin piątek, 15 września 2006, 12:52

Zróbcie podstronę na którą zapisywać się będą chętni na spot
J już mogę to zrobić byle gdzie tylko żebym nie miał 400 km dojazdu jestem z Radomska a w poniedziałek mogę zrobić zdjęcia na słoku tak nazywa się ten osrodek ale jest też strona w internecie albo na stronie elektroeni bełchatów lub firmy Elbest która zarządza tym ośrodkiem
Do zobaczenia :lol:
Marcin
Kangoojunior
Kangoojunior

Postprzez Rafal piątek, 15 września 2006, 12:53

Ja tez sie nie wypowiadałem, bo uważam że jak cieżko zebrać ludzi raz w roku to jeszcze gorzej bedzie zrobic to 2 razy w roku.
Pozatym obawiam się za na spocie letnim częśc osób sie wykruszy bo powie że była juz na zimowym...
Sam spot to też troche ryzyko, bo jak bedzie snieg to nam z wybrzeza cieżko bedzie dojechać w rozsądnym czasie ( a jechac tylko po to zeby od razu szykować sie do powrotu...) a jak nie bedzie sniegu to z kolei nuda, ani nie można sie poslizgac, ani siedziec przy grilu i piwku...
My tak srednio co 2 miesiące robimy sobie lokalny spot (ok 5 kangoorow) i jezdzimy po czym sie da: zima snieg, latem błoto i jest ok.
Może lepiej zebyscie zrobili taki wiekszy zaplanowany spot z atrakcjami ale dla klubowiczów z okolicy???
1998 kangoo 1,4 LPG -to był kangoor...
2006 kangoo pampa 1,5 dci
2006 trafic 2,0 dci -to był trafic....
2008
Rafal
Szaman klubowy
Szaman klubowy

Postprzez KiK piątek, 15 września 2006, 13:35

Marcin, są dwa ośrodki całkiem niedaleko siebie [2 km z tego co pamiętam] Słok i Wawrzkowizna [ten właśnie polecałem ze względu na zniżki].
Rafał, jest to propozycja ;) - czy śnieg będzie czy też nie to jedną z atrakcji zawsze można zrobić ... rajd leśnymi drogami :D

Kuba
Granatowy C8 2,2 '03
KiK

Postprzez skarb piątek, 15 września 2006, 16:21

Mnie też nie będzie - jak Wiz nie przyjeżdża to ja też nie.

A tak na serio to mam małe dziecko i ciężko mi się ostatnio z czymkolwiek wyrobić i jak mam chwilę to siedzę z Panem Misiem Patysiem (to tak dla mnie) a dla ludu - Wielkim Wodzem, Ukochanym Przywódzcą, Źródłem Samej Mądrości, Słońcem Karpat, Samą Prawdą, Gwiazdą Polarną, Geniuszem Mowy i Czynu itp.

Pozdro

Latem myślę, że spoko.

Pozdro
2008 Kangoo II Privielege 1.5 dci 105 km - wszystkomający z cennika z wyjątkiem dachu szklanego.
2004 Kangoo I Helios 1.5 dci - 102 km
skarb
Kangooekspert
Kangooekspert

Postprzez Lucass piątek, 15 września 2006, 17:41

Rafal napisał(a):obawiam się za na spocie letnim częśc osób sie wykruszy bo powie że była juz na zimowym...

8O 8O 8O Czy klubowicze traktują uczestnictwo w spotach jako niewdzięczny obowiązek :?: Hmmm.... myślałem i myślę do tej pory, że to ma być PRZYJEMNOŚĆ więc siłą rzeczy nie można nikogo do niczego zmuszać...
Co najwyżej namawiać :wink:
Wiz nie masz wyjścia, musisz przyjechać bo rozwalasz imprezę :wink: (to właśnie jest namawianie)
Pozdrawiam, Lucass
Obrazek
Zapraszam na http://www.wedrowki.com
Lucass

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Spoty okazjonalne