Ale do rzeczy - jeżeli ktoś ma inną propozycję ośrodka, to można napisać. Myślę że spotkanie w większym gronie raz na pół roku to nie jest za dużo. Są regiony, gdzie nie ma spotów regularnych i rzadko spotyka się kogoś nawet na ulicy. Ponadto mając do wyboru dwa spoty ogólnopolskie, osoby nie mogące przyjechać w jednym terminie zapewne wybiorą się na drugi termi.
Co do terminu - nie mam dzieci szkolnych więc jestem bardziej elastyczny. Domki są ogrzewane a kangoor pomieści dwa łóżeczka dla naszych chłopaków wiec jakby problem tereminu ze strony KiK nie istnieje. Jesteśmy w stanie się bardziej dostosować. Przyznam, że myślałem raczej o terminie przełomu roku [może nawet połączenie z sylwestrem] ale to takie moje myślenie.
Jedno jest pewne, jeżeli spot miałby się odbyć w tym ośrodku to należałoby wcześniej przeprowadzić rezerwację i ustalić z ośrodkiem szczegóły co do atrakcji.
Kuba
PS: z osób które wprost zadeklarowały [nie jest to deklaracja obligatoryjna, ale zawsze] są:
* Bullit
* Lucass
* Kangoo_vip
* KiK
kavka nie wyklucza, że uda mu się namówić rodzinkę, Wiz napisał, że raczej go nie będzie. Postów pozostałych wypowiadających się osób nie chciałbym nadinterpetować więc jak mogłyby same napisać to byłoby super