Mini spot wrocławski

Informacje dotyczące okazjonalnych spotkań organizowanych lokalnie

Postprzez Brada poniedziałek, 19 września 2005, 19:54

Właśnie wróciłem z roboty a tu niespodzianka na forum... słychać głosy chętnych na następny spot i jęki z bólu i rozpaczy po nieobecności na poprzednim! :-) Było extra. Ale na powtórkę zapraszamy sedecznie wszystkich..

One - Cieszę się, że filmik Ci się podobał - mam nadzieję że innym też się spodoba! :-)

Alchemiczny - nam też szkoda, że nie dotarłeś, ale wszystkiego naj dla córeczki! Następnym razem BĘDZIESZ na zlocie - gwarantuje Ci, bo jak nieeee toooo... ;-)

Kerry - no coż.. jak wyżej! Również jesteś mile widziany na następnym spocie. I Każdy kto tylko chce się pojawić.

Czerja - Damy znać wcześniej oczywiscie, jeśli w tym roku spotkanie wyjdzie! Co do zdjęć... na tym śmiesznym edysku jest pewne ograniczenie. Jeśli zbyt dużo razy ściągano zdjęcia lub (z innego edysku) filmy to serwer blokuje możliwość ściągania. Na szczęście blokada jest dobowa, więc sprubuj po północy lub rano!

PS. Wiecie co moja Ania napisała sobie w statusie GG? "fajna ekipa ci kangurzacy:)"
fioletowy 1,9dTi 2002r. Pełna opcja; ABS, 4 x SRS, klima, schowki lotnicze...
Obrazek ! SPRZEDANY !
Brada
Kangoogaduła
Kangoogaduła

do żuwika

Postprzez dti poniedziałek, 19 września 2005, 20:52

witaj,ze zdjęciami z tego edysku jest tak,że jest ograniczony transfer dobowy,ja miałem to samo dzisiaj gdy chciałem zassa filmiki,poinformowali mnie że mogę dopiero jutro albo po 24-tej godzinie,ze zdjęciami też niemogłem sobie poradzi ale brada fajnie opisał wyżej , jak to zrobi i dało radę,pozdrawiam
1.9dti-dla nas morska pięknośc.
GG 2220895
dti
Kangoogaduła
Kangoogaduła

do czerji

Postprzez dti poniedziałek, 19 września 2005, 20:56

witaj czerja poprzedni post był do ciebie a napisałem do żuwika ten ze ściąganiem zdjęc pozdrawiam
GG 2220895
dti
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez Brada poniedziałek, 19 września 2005, 22:26

No... mówcie coś o zdjęciach i filmach :!: Podoba się :?: Lipa :?:
Mile widziane komentarze o filmie pt. "Powiedz 'Aaaa'" z One w roli głównej! :roll: :mrgreen:

PS. No chciałbym zobaczyć też zdjęcia z innych cyfrówek obecnych na imprezie... One, Dti :?:
Obrazek ! SPRZEDANY !
Brada
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez kerry wtorek, 20 września 2005, 06:06

OK. więc komentarz o "powiedz AAA" z One w roli głównej: nominacja do Oskara Was nie ominie... :lol: A tak poważnie, zacząłem się zastanawiać jak na takiej wąskiej dróżce zmieścił się obok drugi kangur robiący zdjęcia 8O , ale szybko się zreflektowałem i naprostowałem sobie horyzonty myślowe :oops: :wink:
Siedem latek na karku (razem czternaście)...:)))
ObrazekObrazek
Czerwone RN 2000 drzwi rulez! :)
kerry
Kangooekspert
Kangooekspert

Postprzez _ONE_ wtorek, 20 września 2005, 07:43

Okazało się, że Brada ma niesamowite zdolności i te wszystkie efekty specjalne przy filmowaniu... zoomy, najazdy, blueboxy itp. robił na żywca siedząc na dachu i wisząc z boku naszego pędzącego kangura :D
Obrazek
_ONE_
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez dti wtorek, 20 września 2005, 10:19

tak było potwierdzam,swoje zdjęcia też wrzucę na edysk tylko dziś wyskakuje tam jakiś error
GG 2220895
dti
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez Brada wtorek, 20 września 2005, 17:31

Hehe.... dziekować za filmy trzeba Żuwikowi - on wpadł na pomysł przerobienia aparatu na kamerę! I muszę powiedzieć, że jak ja oglądałem ten z "liźnięciem Filipa" to zwijałem się ze śmiechu! :-). Przystawiłem aparat przez okno na twarz One - on myślał że będzie zdjęcie... a tu proszę! :lol:

DTI, jak chcesz wrzucić coś na edysk - to proponuje założyć nowy, własny i PUSTY, gdyż ten który założyłem ja jest w 90% pełny - to dlatego wyskakuje Ci tam error. Niestety podstawowy edysk ma tylko 25MB.
Obrazek ! SPRZEDANY !
Brada
Kangoogaduła
Kangoogaduła

do Brady

Postprzez dti wtorek, 20 września 2005, 21:23

dzięki tak właśnie myślałem zrobic,pozdrawiam
GG 2220895
dti
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez Brada środa, 21 września 2005, 21:26

DTI - tak mi się skojażyło.. na spotkaniu rozmawialiśmy o wtrysku do naszych silników. Mówiłeś o chorendalnych sumach, a przecież pod nosem mam gościa co regeneruje pompy wtryskowe i wtryskiwacze. Jeśli masz tam jakiś problem nie załatwiony - daj znać, zapytam o cenę!

Są już jakieś zdjęcia z innych cyfrówek?? ONE - żartowałem HP 320 to faaajny aparacik :-)
Obrazek ! SPRZEDANY !
Brada
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Spoty okazjonalne