Masaccio napisał(a):Proponuję spota w czwartek (za tydzień) 12.06.08 o 20 na Legnickiej pod Gyrosem (Petra chyba). Co wy na to?
Mowisz ze maly gyrosik jeszcze w tygodniu

Masaccio napisał(a):Proponuję spota w czwartek (za tydzień) 12.06.08 o 20 na Legnickiej pod Gyrosem (Petra chyba). Co wy na to?
Haku napisał(a):Downunder napisał(a):lam3r napisał(a):Jako, że pogoda robi się coraz ciekawsza, a i apetyt na spoty wzrósł po Krzyczkach... wraz z Haku zapraszamy, wszystkich chętnych, 28 czerwca 2008 nad Bajkał:-) Impreza całodzienna, rodzinna, plenerowa... grill`e, "baby" z piasku dla dzieciaków itp:-D Wyjazd spod "Korony" około 10-tej rano.
Tym razem ponownie bez nas, ale do końca miesiąca będę zarobiony i wolnego czasu mam bardzo mało ( gdyby się cokolwiek zmieniło to oczywiście melduję się nawet przed dziesiątą
)
28 to prawie koniec miesiaca... wiec moze wam sie uda.....
Downunder napisał(a): i tak przy okazji to mam pytanie do Kolegów z Wrocławia , jeżeli macie jakieś osoby chętne do pracy w restauracji to popytajcie i dajcie znać na pw .
Z góry dziękuję ,
lam3r napisał(a):Downunder napisał(a): i tak przy okazji to mam pytanie do Kolegów z Wrocławia , jeżeli macie jakieś osoby chętne do pracy w restauracji to popytajcie i dajcie znać na pw .
Z góry dziękuję ,
Popytam. Natomiast jeśli możesz, to napisz mi jaki system obsługi zastosowałeś? Chodzi mi o typ systemu gastro oraz urządzeń fiskalnych. Taka ciekawość zawodowa:-)
Downunder napisał(a): do Kolegów z Wrocławia , jeżeli macie jakieś osoby chętne do pracy w restauracji to popytajcie i dajcie znać na pw .
Z góry dziękuję ,
Haku napisał(a):Lepiej powiedz gdzie... to przyjedziemy wszyscy i pomozemy otworzyc
Jak by bylo zamkniete to mam jeszcze takie duuuuze nozyce do stali
czubcia napisał(a):Downunder napisał(a): do Kolegów z Wrocławia , jeżeli macie jakieś osoby chętne do pracy w restauracji to popytajcie i dajcie znać na pw .
Z góry dziękuję ,
We Wrocławiu ?!?!
Chętne do pracy ?!?!?
To żem się rozbawił.
Ze świecą takich szukać.
No chyba że stawką przebijesz konkurencje i podbierzesz ludzi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość