Haku napisał(a):No ladnie.. taki spocik mnie ominal.. i to pareset metrow od mojego domku...
A ja siedziałem w domu i tych 30 km napewno bym podjechał

Haku napisał(a):No ladnie.. taki spocik mnie ominal.. i to pareset metrow od mojego domku...
Masaccio napisał(a):Mam nadzieję, że włóczykij i jego pan zadowoleni z wizyty w moim garażu![]()
P.S.
Lucass, zapomniałem obfotografować twojego kangoora. Jeśli możesz to prześlij jakieś fotki na e-mail (może się znajdzie na firmowej stronie).
Lucass napisał(a):Masaccio napisał(a):Mam nadzieję, że włóczykij i jego pan zadowoleni z wizyty w moim garażu![]()
P.S.
Lucass, zapomniałem obfotografować twojego kangoora. Jeśli możesz to prześlij jakieś fotki na e-mail (może się znajdzie na firmowej stronie).
Mogę spróbować, ale jak już wspomniałem kamuflaż jest bardzo wysokiej próby i ... prawie nie widać![]()
Musze ten temat jeszcze rozkminić. Jest jakaś metoda na przyciemnienie folii tak, żeby nie było śladów na lakierze obok?
Nie chodzi mi o lakier tylko o kontrast![]()
Jakaś pasta do butów czy cuś...
a-kwiaty napisał(a):Na pewno bys sie nie wyrwal miedzy 13 a 14![]()
Ostatnio nie dales rady na 19
Masaccio napisał(a):Zawsze można zmienić![]()
rafalm1978 napisał(a):A może by spota przed świętami , Nowym Rokiem Zorganizować ;) :!:
Ja mam wolne popołudnia od 16.12 czyli od wtorku ;)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość