Słuszne oburzenie kerryego na śmiecenie w jego wątku. Właśnie stamtąd przywędrowały te posty (mod)
Lucass napisał(a):Ja widziałem![]()
Rano w lustrze
A tak serio to raz namierzyła mnie, a właściwie skoczka (Unieście koło Mielna) joanna
o czym nie omieszkała mnie niezwłocznie telefonicznie powiadomić![]()
Niestety spotkać się nie było nam dane![]()
A swoją drogą byłem w tylu miejscach, że aż dziwne, że nikt sie nie przyznaje do trafienia
A swoją drogą byłem w tylu miejscach, że aż dziwne, że nikt sie nie przyznaje do trafienia Shocked
yagrafbis napisał(a): podobno, grzebałeś w jakiś dziurach![]()
![]()
-prawda to![]()
![]()
![]()
kavka napisał(a):Mój ojciec mówił że pewnego ranka (koło godziny 8:30) widział srebrne Kangoo ze szklanym dachem i naklejką klubową na krakowkich blachach na A4 w strone Katowic . Poruszał sie dresiarskim golfem II dlatego nie zatrąbił Może to właśnie Ty
Lucass napisał(a):yagrafbis napisał(a): podobno, grzebałeś w jakiś dziurach![]()
![]()
-prawda to![]()
![]()
![]()
Prawda
Powiem więcej, grzebałem w tych dziurach w jeszcze co najmniej kilku miejscach w naszym pięknym kraju : Bagicz, Rogowo, Nadarzyce, Strzaliny, Śmiadowo, Jastarnia, Hel, Borne Sulinowo i okolice.... pewnie coś opuściłem...
Tyle że to nie całkiem to forum...![]()
kavka napisał(a):Mój ojciec mówił że pewnego ranka (koło godziny 8:30) widział srebrne Kangoo ze szklanym dachem i naklejką klubową na krakowkich blachach na A4 w strone Katowic . Poruszał sie dresiarskim golfem II dlatego nie zatrąbił Może to właśnie Ty
Jest to bardzo prawdopodobne. Pewnie było to 21.08 (wtorek) Po odstawieniu małżonki do domu udawałem się na ciąg dalszy grzebania w dziurach...![]()
Ale ponieważ "pewnego ranka" nie jest precyzyjnym określeniem, liczy się pół trafienia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości