bisklavret napisał(a):Dlatego się zastanawiam czy nie lepiej od razu kupić za 7000, ubezpieczone do końca roku, z kompletem ogumienia i w stanie dającym przynajmniej nadzieję, że poważny remont nie będzie potrzebny zaraz po zakupie.
No ładnie to wszystko wygląda i chętnie bym go obejrzał ale to może być tak, że do weekendu już go nie będzie, a to najbliższy termin na wycieczkę do Radomia dla mnie (jeśli nie chcę się tłuc po nocy i oglądać auta z latarką ).Mascot napisał(a):Jeeej ! Żółty to limitowana edycja Parissiene, dostępna tylko z 1.2. Nie była oferowana w Polsce, na pewno w Niemczech.
Mam gdzieś prospekt do niego![]()
Felgi jak i okleina są oryginalne.
Jeździłbym taki![]()
Rozumiem, ale przy takim założeniu to rzeczywiście bliżej gwiazdkiczarek0402 napisał(a):bisklavret napisał(a):Dlatego się zastanawiam czy nie lepiej od razu kupić za 7000, ubezpieczone do końca roku, z kompletem ogumienia i w stanie dającym przynajmniej nadzieję, że poważny remont nie będzie potrzebny zaraz po zakupie.
bisklavret, masz już auto, i tak dla żartu, i tak na poważnie, wilk syty i owca cała, jeśli mogę tak napisać.
bisklavret napisał(a):że jest to V8.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość