Dziekuje Losowi , że mogłem dokonać transakcji z TYM CZŁOWIEKIEM ! Gdyby takich jak ON było więcej, Allegro przypominałoby Niebiańską Przystań do której znużony wędrowiec pragnie powrócić niczym w ramiona Matki
Dziękuję wszystkim za pomoc A teraz prosiłbym o komentarze Jeszcze raz dzięki
Kangoo Alize 1.5 dCi 82kM - Pierwszy i nie ostatni Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi !
Jutro wieczorem, jak się wyrobię z robotą idzie druga tura
Kangoo Alize 1.5 dCi 82kM - Pierwszy i nie ostatni Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić, aż znajduje się taki jeden, który nie wie, że się nie da, i on to robi !
Dla kangoo-maniaków dalej stara cena 31,50 zł Niestety musiałem podnieść cenę przez klientów którzy brali po kilka kalendarzy i każdy miał być inny. I nie pomogło że było dokładnie opisane że wykonujemy tylko jeden projekt. A teraz niech sobie zamawiają jak chcą, a ja się nie muszę tłumaczyć