Jeździłem, na dodatek 4x4, dlatego nie napisałem, że pompowtryskiwacze są marne. Więc może jeszcze raz: w poprzednim poście nie pisałem o silniku a o lipnym poziomie testu, przekazałem, że lodówka, mimo że miała DTi spisywała się gorzej w kwestii osiągów (ta kwestia była poruszana podczas owego wzdychania, nie żywotność) co zostało przemilczane przez herr Kornackiego. Rajder uwierz mi na słowo - nie jestem skończonym debilemrajder napisał(a):jezdziles kiedys jakimkolwiek autem z silnikiem 1.9 TDi, lub co wiecej TDi? Przypomne ze "marne" pompowtryskiwacze sa produkowane od przeszlo.....
no jednak ja widze tutaj konkretne odniesienie do silnika:w poprzednim poście nie pisałem o silniku a o lipnym poziomie testu
Każdy laik pomyśli, że silnik super i autko gna jak przecinak. ŹLE!
jest głośniejsza (pompowtryskiwacze rulez)
jedyne co robi, co przystało na dwulitrowego diesla to pali...
Widzę, że nie wszyscy wydedukowali co dalej, więc dokończę myśl: nawet ten silnik nie zrobił z tego auta przecinaka, bo caddy jest za ciężki. Spalanie - no jest takie jak na 1.9 przystało i ja tego nie zmienię. Zapiszę sobie nad monitorem, żeby niczego nie pozostawiać w domyśle, bo znajdzie się ktoś, kto od początku miał o nas wyrobione opinie i wciąż trzyma na nas etykietki (i nie rozgrzebuj więcej przeszłości, no chyba że bardzo pragniesz...). Co do pompowtryskiwaczy - to znaczna różnica czy są głośne, czy są do kitu. Więc nie wciskaj mi, że ja powiedziałem, że są do kitu, bo Ty to gdzieś z międzywierszy wyciągnąłeś.Każdy laik pomyśli, że silnik super i autko gna jak przecinak. ŹLE!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości