Klimatyzacja?

Pytam, bo nie wiem jak coś zrobić

Klimatyzacja?

Postprzez Olinka sobota, 13 maja 2006, 09:20

Witam
Mam pytanko, gdy¿ nigy jeszcze nie spotka³am siê z klimatyzacj±, no i z kangurem ;) a po trasie (z w³±czon± klim±) pod autem na parkingu zrobi³a siê ka³u¿a...(chyba wody). Czy to mo¿liwe, ¿e jak przy rozmra¿aniu lodówki skapywa³a tam woda z klimatyzatora, czy szukaæ przyczyny ka³u¿y gdzie indziej?
Olinka

Postprzez Maciejos sobota, 13 maja 2006, 09:35

Możesz być spokojna kałuża pod autem przy włączonej klimie to rzecz normalna. Im parniej na dworze tym kałuuża większa. Woda jest powodem różnicy temperatur. Pozdrawiam
Zielone Kangoo samiec 1,5dCi 82KM
Alize (CB radio)
Maciejos
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez Olinka sobota, 13 maja 2006, 11:13

Dziêki :) Trochê jesem niespokojna, bo kangurka kupili¶my u¿ywanego i nigdy nie wiadomo, co z nim jest nie tak, a jego typowe zachowania jeszcze nie s± mi znane :oops: Ale wszystko jest do nadrobienia z pomoc± kanguromaniaków ;)
Olinka

Postprzez kerry sobota, 13 maja 2006, 12:41

No to teraz biegiem do rejestracji, potem powitanie w dziale "jestem tu nowy/a" i mamy kolejną kangurzycę:)
Siedem latek na karku (razem czternaście)...:)))
ObrazekObrazek
Czerwone RN 2000 drzwi rulez! :)
kerry
Kangooekspert
Kangooekspert

Postprzez KiK sobota, 13 maja 2006, 16:27

A jak sie będziesz dobrze sprawować to i pozwolimy naklejki klubowe nakleić ;) :lol: ;) :lol:

Kuba
www.pomozlence.pl/aukcja.html
Czarny XX Super Blackbird '01
Granatowy C8 2,2 '03
Czerwony Kangoorek 1,4 `99 ... już ex
KiK
Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje Prezes i jego Pomocnik naszego klubu, NIEEECH ŻYYYJEEE NAM!
Łubu dubu, łubu dubu, niech nam żyje Prezes i jego Pomocnik naszego klubu, NIEEECH ŻYYYJEEE NAM!

Powrót do Pytam