Tylko nie toooo ... chyba bede płakał :-(

Pytam, bo nie wiem jak coś zrobić

Postprzez Masaccio czwartek, 17 sierpnia 2006, 08:11

Powinni cały i jeszcze cieniować elemeny obok żeby nie było widać. Tak zrobił by dobry lakiernik.
Masaccio
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez kavka czwartek, 17 sierpnia 2006, 11:39

OK . Dam znać jak to zrobili .
Obrazek
kavka
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez dempsej piątek, 18 sierpnia 2006, 11:05

No i mnie pomalowali samochoda, na pierwszy rzut oka jest ok.... Co do techniki... drzwi mam pomalowane cale, ale z jednej strony, nie wiem czy do plastikowej listwy, czy nizej, musze sie przypatrzyc dobrze, wiec to zalezy gdzie masz naklejki. Aha, trzeba ich zmusic do wpisy do ksiazki, ze bylo malowane na gwarancji, bo jakos sie nie kwapia (burdel). No i na naprawe jest 2 lata gwarancji :]. Tyle. Mi robili w wawie, na ul. zagojskiej.
ObrazekObrazek
Był sobie zielony Kangur 1.5 dCi 80 KM + cośtam jeszcze, Privilege, klapa , ale pojechał w dobre ręce.
http://dempsej.deviantart.com, http://www.flickr.com/photos/dempsej/ - moje zdjęcia
dempsej
II Vice Kangoomistrz 2009
II Vice Kangoomistrz 2009

Postprzez kavka poniedziałek, 21 sierpnia 2006, 11:59

Dzięki za info . Mój idzie jutro i bedą go męczyli do piątku :cry:
Obrazek
kavka
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez kavka piątek, 25 sierpnia 2006, 17:08

No i jest . Dzisiaj autko odebrane . Pomalowali ładnie , powiedziałbym fachowo . Widać że malowali całe elementy bo pod pędzel poszło też bardzo nieładne zadrapanie od uchwytu od anteny CB :D :wink: Dzisiaj jest po deszczu to nie moge dokładnie zobaczyć czy nie ma jakiś różnic w odcieniu bo autko jest w kropelkach ale na pierwszy rzut oka wygląda super :) :wink: Tylko oczywiście jakiś du...Pan zniszczył mi podłokietnik , a raczej jego zamykanie :evil: Już nawet nie chciało mi się tam wracać coby ich ochrzanić :evil: No ale ważne że juz autko jest :wink:
Obrazek
kavka
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Poprzednia strona

Powrót do Pytam