Witam Wszystkich Kangoomaniaków.
Jestem od dwóch miesięcy posiadaczem skoczka Alize 1.5 DCi. Generalnie autko ekstra jeśli chodzi o komfort jazdy no i silniczek super. Ostatnio byłem w ASO przy okazji niemiłej niespodzianki z tylną klapą (urwało się mocowanie zaczepu zamka) i przy okazji zapytałem o ciekawostkę w moim komputerze pokładowym. Otóż z tego co piszą w instrukcji jest funkcja pozwalająca na uzyskanie informacji o ilości kilometrów pozostałych do następnego tankowania, problem w tym że u mnie po jej wybraniu na wyświetlaczu są same migające kreski. Pracownik ASO po zademonstrowaniu "ciekawostki" wielce się zdziwił i po konsultacji z kolegami stwierdził że "u mnie ta funkcja jest niedostępna". Poradźcie proszę czy facet wstawił mi taki kit żebym sobie już poszedł czy faktycznie tak może być ?
Aha, co do tematu wypowiedzi dodam jeszcze że fabryczny alarm zamontowany w autku od nowości nie działa, fakt że zorientowałem się dopiero teraz przeprowadzając mały test (na szczęście to mają naprawić w przyszłym tygodniu).
Napiszcie proszę czy mieliście podobne problemy z nowym bądź co bądź samochodem, bo trochę jestem zaskoczony i nie wiem co będzie jak już się skończy gwarancja.