PROSZE O POMOC W SPRAWIE AWARI KANNGO 1,5
DCI 2002R POWSTAŁ BRAK ŁĄCZNOSCI MIEDZY KLUCZYKIEM A IMO PO PRZEKRECENIU KLUCZYKA MIGA CAŁY CZAS DIODA PRUBOWAŁEM OBA KLUCZYKI EFEKT TEN SAM ELEKTRONICY ZABARDZO NIEWIEDZA CO ZROBIC JEDYNA SUGESTIA JAKOM SŁYSZE TOWYWALIC IMO LUB WIZYTA SALON CZY JEST JAKAS INNA RADA BARDZO PROSZE O PORADE JESTEM NOWY NA STRONIE WIEC NIEWIEM ZABARDZO GDZIE SIE PORUSZAC
DZIENKI POZDRAWIAM KRZYSZTOF
Jak jesteś nowy i nie wiesz gdzie się poruszać TO NAJPIERW POCZYTAJ!
REGULAMIN Forum KKP
§19
Użytkowników forum obowiązuje szeroko pojęta Netykieta. Jeżeli jesteś nowym użytkownikiem forum najpierw się przywitaj, zakładając wątek w dziale "Jestem tu nowy".*
Ponadto:
1. Nie zadawaj pytania, na które już kiedyś została udzielona odpowiedź, a zanim je zadasz sprawdź czy jej nie ma, użyj wyszukiwarki, przejrzyj co najmniej dwie pierwsze strony tematów z danego działu forum, jeżeli masz do niej uprawnienia - użyj linkowni.*
2. Pisz na temat, rzeczowo i konkretnie tak, ażeby każdy Cię zrozumiał.
3. Wątkom nadawaj tytuły, które krótko i treściwie będą odzwierciedlać zawartość tak, aby osoba szukająca czegoś na forum mogła to odnaleźć.
4. Jeżeli masz problem z ortografią, interpunkcją lub twoja klawiatura nie obsługuje polskich znaków - nie pisz lub używaj programów korektorskich. Oszczędzisz sobie wysiłku, innym trudu przy odczytywaniu, a moderatorom fatygi przy usuwaniu. Nie chodzi oczywiście o pojedyncze literówki ale o pisanie z czystym lekceważeniem zasad pisowni.
5. Nie KRZYCZ dużymi literami chyba, że ma to znaczenie dla sensu Twojej wypowiedzi
To co podkreślone dotyczy Ciebie. ZA DUŻO!

W dodatku umieściłeś post w dziale dotyczącym nowego Kangoo (roczniki 2008->) i zamiast w dziale "Pytam" napisałeś w "Wiem"
Skoro wiesz, to po co pytasz?
Forum to nie śmietnik, gdzie możesz wrzucać byle co i byle gdzie.

Następne takie posty będą moderowane bez żadnych ulg (admin/mod)