Witam i dzięki za zdjęcia nie odpisywałem bo byłem na wyjeździe ale teraz jestem już na miejscu i znów mam garaż ale do rzeczy mój silnik wygląda tak samo z tą różnicą że nie ma tego wielkiego srebrnego radiatora (tego co jest przykręcony do grodzi kabinowej) mogę zrobić zdjęcia i wrzucić ale nie ma chyba potrzeby tak więc jak odkręce te 3 śruby i wyjmę dekiel to tam powinien być ten nieszczęsny silniczek krokowy ? czy jak sie dobiorę do przepustnicy i to roszę to nie narobię bałaganu z tego co wiem to dośc drogi element i trochę trzeba uważać .Lucass czy ty już wykonywałeś taka operacje

.JA poprzednim razem rozebrałem cały kolektor i takie tam

a silniczka jak nie było to nie było mało tego wiozłem do garażu lapka i literaturę i porażka ale cóż teraz spróbuję jeszcze raz tylko poczekam jak przyjdzie nowy to nie będę starego czyścił tylko wymienię na nowy porobię zdjęcia to może się komuś przyda bo skoczek z motorkiem 16.16v to trochę inna bajka . A co do sugestii Branio to trochę zastanawiające czy jest ten silniczek czy go nie ma w sprzedaży jest podawałem dokładne namiary motoru i powiedzieli że mają nic zobaczymy nie długo

jeszcze raz dzięki