shoti napisał(a):a ja mam pokrowce Top Drive. Pasują idealnie i są tanie jak barszcz. Można zmieniać co rok jak sie komuś znudzi. Zamontowałem je tak ,że okucia zagłówków są na zewnątrz i nie widać poszarpanych dziur w których są zamontowane. Ale to moje ostatnie pokrowce. Odkryłem ,że człowiek całe życie sie pieprzy z pokrowacami a nowe fotele ma tylko....drugi właściciel auta. Obecnie mam bo już założyłem a poniewaz pasują nie chce mi sie ściągac...ale jak sie podrą czy coś to nie bede dawał nowych. A tkanine na fotelach jak by co łatwo wyczyścić aktywnymi piankami za 25 zł. Moje następne kangoo bedzie miało pakiet skórzny więc nie bede miał już tego problemu
bolo221 napisał(a):artjet nie masz racji bo nawet latem siadając w jakis spodniach dzinsowych jak ci sie tyłek spoci to i tak upaprzesz a ja ci powiem ze w bełchatowie jest gosc co szyje na miare i jak u niego zrobiłem to wszyscy myslą ze to oryginalne foteliki wszystkie szycia przechodzą w tych samych miejscach co oryginał:-)
MZ_MZ napisał(a):bolo221 napisał(a):artjet nie masz racji bo nawet latem siadając w jakis spodniach dzinsowych jak ci sie tyłek spoci to i tak upaprzesz a ja ci powiem ze w bełchatowie jest gosc co szyje na miare i jak u niego zrobiłem to wszyscy myslą ze to oryginalne foteliki wszystkie szycia przechodzą w tych samych miejscach co oryginał:-)
Czy masz może namiary na gościa?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości