O zaraz zaraz! Proszę sie zarejestrować przedstawić w temacie "jestem tu nowy(a) , a nie tak... Zwłaszcza, że było nie było należysz do grona kangoomaniaków tylko jeszcze o tym nie wiesz Zapraszamy!
Jeden Kangoor nie oznacza jeden klubowicz!
Mamy już takie klubowe małżeństwa np loletka i George to czas na kolejne.
Ona juz zabrala mi samochod , wiec do klubu jej nioe wpuszcze , niech mi cos pozostanie z zycia . a powaznie to jak bedzie chciala to pomoge jej sie zarejestrowac . a moze mozna zmienic na koncie osobistym by byla tez wpisana? a pozatym musze byc grzeczny i mily bo siedzi i czyta
Z Twojego konta może korzystać bez żadnych zmian ale pod Twoim nickiem. To nie jest najlepsze rozwiązanie, bo jednak dobrze jest wiedzieć z kim się gada.
A najtrudniejsze przy rejestracji to wymyślić nicka
A tu sami grzeczni i mili ludzie. Wsadź małżonkę przed kompa niech przeglądnie posty.
Świntuszymy jedynie w temacie TROSZKĘ HUMORU A i to rzadko...
zona siedzi ze mna i czyta . i wie ze jestescie mili i grzeczni. i mysle ze chetnie sie zarejestruje. przeciez ma kangoo. tak mowi . a ja mysle ze poprostu kozysta z mojego . ups ....znaczy z naszego. musze sie pilnowac bo czyta
mysle ze zarejestruje sie , podoba jej sie jazda kangoo i forum . biedziemy mieli nowego czlonka klubu . pomoge jej i napewno bedzie zadowolola . ja czesto wyjezdzam , nawet w maju na dluzej do francji wiec bedzie potrzymywac tradycje i bedzie przegladac posty . juz widze ze jej sie to podoba . a jazda kangoo bardzo . widze ze pasuje jej to autko