lampka kontrola układu oczyszczania spalin

Pytam, bo nie wiem jak coś zrobić

Re: lampka kontrola układu oczyszczania spalin

Postprzez mirniee niedziela, 27 kwietnia 2008, 21:35

niekoniecznie w serwisie??????? a to niby gdzie ?? taki wynalazek wsadzili france,że niestety nie ma alternatywy nikt nie robi interfejsu na pc ta , wv mercedes volvo skoda nie ma problemu a renault nie da rady ....
mirniee
Kangoojunior
Kangoojunior

Postprzez lam3r sobota, 3 maja 2008, 13:18

Hmm, jak odbierałem auto w środę, to w lawinie słów o tym co zostało zrobione usłyszałem "... zresetowałem wsystkie błędy komputera..." Oczywiście nie wiem w tej chwili co miał na myśli i jak to zrobił, ale się dowiem. Ja auto-techniczny nie jestem i jakoś nie zwróciłem uwagi na ten fragment wypowiedzi:-D
Bye
--
lam3r - iphone 12 mini user last used Kangoo Privilege 1.5 DCi 105KM av ~6,6 L/100km -> now using Hyundai Kona Premium 1.6 177KM 7DCT 4WD av ~9,8 L/100km
"This is the French-est car on sale. It should come with chickens and garlic bulbs as standard equipment."
nie tankuję na PutOil
http://www.vigowroclaw.pl
lam3r
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Haku sobota, 3 maja 2008, 14:08

U mnie okazalo sie ze przetarl sie jakis kabel... i komp wywalil kontrolke od swiec. Zrobili przewod... podlaczyli do kompa i powiedzieli ze 4 bledy wywalilo... wiec chyba nie ma klopotu z podlaczeniem auta do kompa
Obrazek
1,5 dCi, Alize, Gwiezdny pył, '03, CB-Radio
Telefony GSM - Serwis < - - > Code Radio < - - > Navi
Haku
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Poprzednia strona

Powrót do Pytam