Zachęcony udanym montażem subwoofera i prostotą demontażu wnętrza Kangurka usiadłem dziś w nim i wpadłem na pomysł co by wykombinować
Plastikowe panele drzwi mają miejsce w które można by po wycięciu dziury zamontować np listwe LED, która świeciła by w dół na ziemie ułatwiając wsiadanie w dżdżysty dzień o zmroku (np. tata ma takie fabryczne w Passacie B5,dla sprostowania nie LED ale żarówki). Chodzi mi konkretnie o miejsce zaznaczone czerwoną kreską na zdjęciu poniżej:

Problem: jak podciągnąć 'prunt' by podświetlanie to działało tylko gdy drzwi są otwarte? Jakieś pomysły
Będe jeszcze montował lampke bagażnika jak już auto rozpakuje bo mam tylko dziurę na lampkę i nic poza tym

Nie wiem czy poprzedni właściciel wymontował czy fabrycznie nie było

Założe sobie sam jakąś większą bo mi taka potrzebna.
Okej, zapytam przy okazji żeby nie spamować nowym tematem: Macie też problemy z zatrzaskiem schowka przed nogami pasażera

Ja jakością tego elementu jestem zawiedziony. Pierwsze co, przyznam sie: trzasnąłem nim lekko i odłamał sie jeden z zawiasów, naprawiłem ale roboty było z rozklejaniem i sklejaniem klapy schowka. Okej to moja wina

Ale tu historyjka: pojechałem na stacje diagnostyczną zbieżność ustawić po wymianie końcówek drążka, wjechałem na 'rolki' auto się trzęsie a mi BĘC schowek sie otworzył, pękło całe trzymanie, odpadło jakby ktoś uciął a to przecież dość gruby plastik z przekrojem litery 'H' (dla pewności kieszeń wewnętrzna w klapie schowka była pusta, schowek cały prawie też bez niczego)

Skleiłem i trzyma się już od lipca ale takich jaj to w niczym nie widziałem, młody jestem ale jeszcze nie widziałem