Wizyta w warsztacie po poslizgu???

Pytam, bo nie wiem jak coś zrobić

Re: Wizyta w warsztacie po poslizgu???

Postprzez Lewy1.5 czwartek, 18 grudnia 2008, 17:16

A wiec od poczatku, jechalem conajmniej 70km/h i poslizg sie zaczal od luku ktory widac w oddali na zdjeciu. Te 100 metrow czy ile tam jest do tego luku, to tyl jezdzil na boki i wkoncu wpadlem ukosnie do tego rowu i niestetu zahaczylem o to drzewko jakie widac i mam wgniecenie na drzwiach od kierowcy.No i musialem wyjsc przez okno( z lewej dzrzewko wcisniete w dzrzwi a z prawej utopiony w blocie) Powtarzam ze mialem wiele szczesia iz przy 70km/h sa tylko nie wielkie szkody[ jak narazie] bo zamierzam dopiero jechac z skoczkiem do serwisu. Aha, ten slad na drzwiach jest od wskoczenia w ten row a nie od proby wyjazdu. A byl troszke zassany w tym blotku gdyz nawet linka pekla przy wyciaganiu. Aaaa no i dzisiaj kolejne odkrycie: mimo ze wczoraj pompowalem przednie prawe kolo [ te ktore bylo najbardziej narazone podczas skoku do rowu] a dzisiaj patrze ze te kolo stoi na feldze....Co wy na to?? racja iz glupi zawsze ma szczesie
EDIT:
Aaa no i nie byłem sam w swej glupocie :) .Bylo nie wyobrazalnie slisko a widzialem jak inni cisneli szybko po tym luku ale juz jechali spokojniej jak widzieli mnie w rowie :lol: , niektorzy jak widzieli mnie to nawet robili proby hamulcow..
1.5dCi 65km, Helios, gwiezdny pył
Lewy1.5
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez lam3r czwartek, 18 grudnia 2008, 17:47

z pewnością musisz być twardy nie mientki i broń Boże nie jedź do serwisu:-)
Bye
--
lam3r - iphone 12 mini user last used Kangoo Privilege 1.5 DCi 105KM av ~6,6 L/100km -> now using Hyundai Kona Premium 1.6 177KM 7DCT 4WD av ~9,8 L/100km
"This is the French-est car on sale. It should come with chickens and garlic bulbs as standard equipment."
nie tankuję na PutOil
http://www.vigowroclaw.pl
lam3r
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Lewy1.5 czwartek, 18 grudnia 2008, 17:56

Ho ho, czyli nie jechac do serwisu??? Mam juz mala niechec do nich ale napewno po dlugim czasie by dobrze podreperowali mego skoczka. Mam tylko nadzieje ze nie bedzie tak jak z wymiana stluczonego lusterka od strony kierowcy, ile sie wtedy naczekalismy az ktos przyszedl i zapytal dlaczego kierowca jeszcze nim nie wyjechal bo maja pelno pracy a ten im zawadza :roll:
Lewy1.5
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez lam3r czwartek, 18 grudnia 2008, 18:57

to była ironia:-)
Bye
--
lam3r - iphone 12 mini user last used Kangoo Privilege 1.5 DCi 105KM av ~6,6 L/100km -> now using Hyundai Kona Premium 1.6 177KM 7DCT 4WD av ~9,8 L/100km
"This is the French-est car on sale. It should come with chickens and garlic bulbs as standard equipment."
nie tankuję na PutOil
lam3r
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Postprzez Lewy1.5 czwartek, 18 grudnia 2008, 20:25

Ironia ironia ale niektore serwisy jakos chyba specjalnie zniechecaja ludzi...
Lewy1.5
Kangoorzątko
Kangoorzątko

Postprzez docent161 czwartek, 18 grudnia 2008, 22:19

To tylko ten serwis w którym pracuje kolega " Free" M... :mrgreen:
docent161
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez Lucass czwartek, 18 grudnia 2008, 22:40

docent161 napisał(a):To tylko ten serwis w którym pracuje kolega " Free" M... :mrgreen:

O moment!
Bądźmy obiektywni albo głosu nie zabierajmy!
Nie należy mylić serwisu z salonem sprzedaży samochodów.
Z tego co wiem z wypowiedzi innych klubowiczów, którzy w tymże serwisie byli, zostali obsłużeni miło, szybko i po ulgowej taryfie.
Więc bardzo proszę o powściągliwość w osądach i komentarzach!
Pozdrawiam, Lucass
Obrazek
Zapraszam na http://www.wedrowki.com
Lucass
Kangoomistrz 2012, ale w dalszym ciągu Zdiagnozowany Kangooholik Podróżny
Kangoomistrz 2012, ale w dalszym ciągu Zdiagnozowany Kangooholik Podróżny

Postprzez docent161 piątek, 19 grudnia 2008, 00:23

To nie fair - Ja ani nazwy salonu , ani serwisu nie wymieniłem !!!
docent161
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez B52 piątek, 19 grudnia 2008, 09:08

Lewy1.5 napisał(a):Ho ho, czyli nie jechac do serwisu??? Mam juz mala niechec do nich ale napewno po dlugim czasie by dobrze podreperowali mego skoczka. Mam tylko nadzieje ze nie bedzie tak jak z wymiana stluczonego lusterka od strony kierowcy, ile sie wtedy naczekalismy az ktos przyszedl i zapytal dlaczego kierowca jeszcze nim nie wyjechal bo maja pelno pracy a ten im zawadza :roll:

naprawdę daj sobie spokój z tym serwisem ;) skasują okrągłą sumkę za nic i tyle lepiej , poszukaj jakiegoś sprawdzonego mechaniora w okolicy ( 3-miasto?) który obejrzy wózek od spodu i nie będzie krzyczał o pieniądzach !
B52
Kangoogaduła
Kangoogaduła

Postprzez lam3r piątek, 19 grudnia 2008, 13:49

B52 napisał(a):naprawdę daj sobie spokój z tym serwisem ;) skasują okrągłą sumkę za nic i tyle lepiej , poszukaj jakiegoś sprawdzonego mechaniora w okolicy ( 3-miasto?) który obejrzy wózek od spodu i nie będzie krzyczał o pieniądzach !

dobre sobie... a Pan Henio-mechanior to ma saturator czy serwis samochodowy?:-D Ktoś pisał o jechaniu do ASO????
Bye
--
nie tankuję na PutOil
lam3r
Kangoomaniak
Kangoomaniak

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Pytam