Masaccio napisał(a):Moim zdaniem w dowolnym miejscu na tylnej kanapie. Nie wiem na ile lepszy jest system mocowania ISOFIX, ale chyba wato z niego skorzystać. Poduchy w fotelach wybuchają do przodu, nie mają wpływu na tylną kanapę.
trioda30 napisał(a):Masaccio napisał(a):Moim zdaniem w dowolnym miejscu na tylnej kanapie. Nie wiem na ile lepszy jest system mocowania ISOFIX, ale chyba wato z niego skorzystać. Poduchy w fotelach wybuchają do przodu, nie mają wpływu na tylną kanapę.
czy poduchy w siedzeniach rzeczywiście nie mają wpływ na tylną kanapę -Ja sądziłem że poduszki w siedzeniach w czasie wypadku zabezpieczają pasażerów znajdujących się na tylnej kanapie(tam gdzie może znajdować sie noworodek ) , a poduszka w kierownicy oraz przednim panelu pasażera pasażerów znajdujących się z przodu - wnioskuję więc że najbezpieczniejszym miejscem jest tylna środkowa kanapa.
AdiK napisał(a):Masaccio ISOFIX jest drogi i mało uniwersalny a dobry fotelik tak samo bezpieczny.
trioda30 napisał(a):czy poduchy w siedzeniach rzeczywiście nie mają wpływ na tylną kanapę -Ja sądziłem że poduszki w siedzeniach w czasie wypadku zabezpieczają pasażerów znajdujących się na tylnej kanapie(tam gdzie może znajdować sie noworodek ) , a poduszka w kierownicy oraz przednim panelu pasażera pasażerów znajdujących się z przodu - wnioskuję więc że najbezpieczniejszym miejscem jest tylna środkowa kanapa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość